Vi er med på å skrive historie!

Vi er med på å skrive verdenshistorie – Covid19 er det som preger hverdagen til alle i disse dager og vil skrives inn i våre historiebøker.

Jeg vet ikke med dere, men hele denne situasjonen føles så surrealistisk. Selvvalgt karantene, det hadde man ikke sett for seg da vi gikk inn i det nye året, eller hva?

På den andre siden, så tror jeg vi alle har godt av å senke tempoet litt, ta oss tid til å reflektere ekstra, og ikke minst kjenne på en takknemlighet for det vi har.

Jeg er av dem som er i risikogruppen, legen har anbefalt at jeg holder meg mest mulig hjemme. Jeg har hatt en del hjemmekontor, heldigvis har jeg en arbeidsplass som ligger et hestehode foran og vi tar våre forhåndsregler så langt det er mulig.

Tuva har vært hos meg i snart fem uker, var redd vi skulle gå hverandre på nervene. Men har gått utrolig fint, hun er så pliktoppfyllende og tar hjemmeskolen veldig seriøst. Jeg sier takk Gud for ipad, telefoner og internett i disse dager. Tuva er heldig, hun kan dra i stallen hver dag. Men det er strenge restriksjoner der å, max 5 personer av gangen som kan være inne på det store anlegget.  Mindreårige kan ha med en foreldre under ridning, men da må det fordeles at noen rir ute og noen inne. Dette gjelder kun dem som har privathester, rideskolen har midlertidig stengt og stallen er kun åpen for dem som eier og har hest oppstallet på anlegget.

Jeg har tenkt masse på hvor heldig vi er som kommer oss i stallen og får fortsette med noen faste rutiner og aktivitet på ettermiddagen.

Nå som vi er inne i en ufrivillig trenings pause for organisert treninger og det går mot en forkortet sesong sett i lyset av situasjonen vi er inne i.
Er det mange unge som nå må drive med egen trening, da det er stopp på all organisert trening i Norge. Tipper det er en prøvelse for mange i alle idrettsgrener å skulle drive med egentrening, det kreves disiplin, vilje og pågangsmot.
Fleste som driver med hest, har heldigvis pågangsmot, er disiplinerte og stor ståpåvilje.

Men jeg har tenk mye på hvor mange barn det er der ute som har skole og treninger som sin «fri arena» som nå må være hjemme💛 Det gjør meg trist å tenke på disse barna som ikke har noe fristed i disse dager.

 

Jeg kan ikke huske sist jeg har vært så huslig og laget så mye mat, samt fått lekt meg litt på kjøkkenet i disse karantenetider. Kjøkkenskap er vasket, ryddet, sortert og kastet. Jeg tenker jeg må holde meg i aktivitet og lager meg prosjekter for hver uke/etm slik at kveldene ikke blir for lange og ensomme.

Jeg skal klare å holde meg hjemme, det skulle bare mangle!

Følg meg gjerne på facebook, instagram eller snapp 🙂

Følg meg gjerne på snapp:)
Følg meg gjerne på snapp!
1 kommentar
  1. Så godt at dere holder dere friske. Vær forsiktig. Tenker på dere hele tiden❤️ Masse glad i deg. Stor klem😘
   Jeg er i tvungen isolasjon.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg