TEKNIKKEN ER VÅR NYE VENN!

 

Corona-viruset har endret livene våre. Denne påsken ble veldig annerledes enn vanlig. Det viktigste var og er å hindre smitte og sørge for et godt helsevesen.

«Påsken er en kristen høytid. Historien om Jesus som korsfestes, er fæl. Men påskefeiringen har også noe godt i seg. Historien ender i håp om noe godt for de kristne.»

Men som en bekjent sa, hadde det ikke vært en Jesus – nei da hadde det heller ikke vært juleferie, påskeferie osv…! Takk – Jesus!!

 

 

Denne påsken gjorde vi noe for alle andre, uansett religion. Vi feiret påsken på nye måter for å redde liv. Og fortsatt fantes det nok egg, lam, spill og påskegodt for å skape den rette påskefølelsen.

“Ingen hyttetur, og avlyste påskefester. Heller ingen romantiske middagsdater eller eggmaling sammen med daten. Deprimerende? Overhodet ikke!”

 

Ja teknikken har blitt vår nye venn 😊

En veldig spesiell og annerledes påske er nå vel overstått, og jeg håper dere alle har hatt mulighet for å slappe av og kanskje koble litt av fra alle Cronanyhetene som omgir oss på alle fronter og i alle kanaler.

 

 

Det største savnet i påsken, i hvertfall for min egen del, har vært det fysiske samværet med venner, familie, og sosiale påskemiddager. – Men spesielle tider krever spesielle løsninger så det har blitt både middager, vinkvelder og påskegodis delt på facetime, snapp og andre sosiale video plattformer. Teknikken har definitivt blitt vår venn i nøden og stort positivt lyspunkt – både privat og i jobbsammenheng.

 

Mi favoritt jente!

Ho her er mi favoritt jente, bestandig blid og positiv!

Det har blitt mange fine turer med ho her i påska <3 

 

I løpet av de siste ukene har måten vi kommuniserer med hverandre på forandret seg totalt. Fra at vi kan treffes og snakkes når som helst har man nå måttet finne alternative måter å «treffes» på. Det er lite som kan erstatte et fysisk personlig møte, men videomøte er et svært godt alternativ.

Til tross for en veldig annerledes påske, så har det vært en slapp og koselig påske. Har fått brukt masse tid med min favoritt jente -Tuva kom til meg torsdag i påsken. Vi har vært tidlig oppe og i stallen, Tuva har hatt sprang trening i påsken. Med godværsdager, appelsin, pølser, kvikk lunch og kakao på termosen, og med stor omtanke for hverandre pakket vi sekken og dro ut på tur. Vi fikk vært på mange fine turer med hunden, grillet og kost oss. Ikke noe stress, bare masse kos.

 

 

 

SMIIIIIIIL!

To som koste seg veldig på tur og i sola denne påsken.

Ut på tur med disse to fine <3

 

 

Her i huset fikk alle påskeegg, hestene, hundene, Tuva & Birger + barnebarna . kattene til Birger 🙂

 

 

Det var litt bilder fra vår påske!

 

Håper alle holder seg friske og har det fint nå i denne rare tiden vi lever i! 

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg