Pannebrød.

 

Fikk tips om deilig pannebrød, en digg og enkel frokost på 1-2-3

Pannebrød er et brød som stekes i en stekepanne, er rask og enkel å lage.

 

Du trenger: 

  • 100 gram havregryn
  • 150 gram hvetemel
  • 30 gram smør
  • 1 ts bakepulver
  • 1,5 dl melk (kan byttes ut med vann)
  • 1 klype salt

Slik gjør du:

  1. Bland sammen alt det tørre.
  2. Smelt smør og bland det med melken.
  3. Rør det våte inn med det tørre og bland det godt sammen.
  4. Del opp i ca 6 like store emner og kjevle de ut til runde flate leiver. (Jeg kjevler det ut på ovnen og bruker platene som mal for å få dem runde)
  5. Stekes i tørr panne.
  6. Jeg synes brødene smaker best samme dag som dem er laget. Kan fryses og tas opp ved behov.

Disse lager du på 5 minutter. Har du god tid, kan du bruke samme oppskrift, men da med fersk gjær. Sett deigen gjerne dagen før og kaldheve over natten, da bytter du ut bakepulveret med i underkant av en halv pakke gjerd. Les om kaldheving og hvordan den gir bedre smak her!

 

I dag hadde smurte jeg et lag med salsa, så mye ruccola, avocado, cherrytomater, vårløk og sitronpepper. Om du ønsker å ha litt kjøtt på, så kan jeg anbefale parmaskinke.

 

 

 

 

 

Test ut oppskriften min på polarbrød.

Følg meg gjerne  på instagram, facebook eller snapp.

Følg meg gjerne på snapp:)
Følg meg gjerne på snapp!
0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg