Kjærlighetslivet var over?

Del 1

Jeg trodde ikke at kjærlighetslivet var over når jeg igjen ble alenemor, men måtte nok fort avfinne meg med at kjærlighet var et tema som nådde nye nivåer av komplisert!

Jeg er en travel alenemor til to aktive barn, og er vant til å måtte klare meg selv opp gjennom årene.

Når jeg syntes det var vanskelig å finne meg en kjæreste før jeg fikk barn, så vare det som å kjempe seg gjennom 3 verdenskrig helt alene uten noen form for hjelpemidler!

Det var kun fordommer, når det kom fram at jeg var alenemor til to med forskjellige fedre. Ting har ikke endret seg så veldig etter 10 år som singel, forskjellen er bare at det nå finnes hjelpemidler som Sukker, Happen, Tinder, Match osv…

For å være ærlig, de fleste menn har dessverre “noen” reservasjoner når det gjelder å date alenemødre, til tross for at flere av dem har barn selv.

Les også: Klaustrofobisk å være mor

 

Noen av mine venninner mener det er jeg som er for kresen! Men hallo….. dem har ikke sitte på andre siden av bordet og observert skrekken i øynene til menn jeg har datet når jeg har fortalt at jeg har to barn, med to forskjellige fedre. Det har vært ganske så underholdende til tider å se reaksjonene. Så jeg lærte tidlig at det beste var å fortelle om min situasjon 2 minutter ut i daten eller samtalen. Det for å slippe å bruke unødvendig tid på denne mannen. For kroppspråket og reaksjonene taler for seg selv. Hvem har vel lyst til å være sammen med en som ikke liker at du har barn.

Jeg kunne heller ikke bare ta med meg en date hjem og late som jeg bodde alene. Det var jo spor etter “småtrolla” mine i hele huset.

Når jeg tenker meg om så har jeg aldri tatt en mann med meg hjem. For sønnen har bestandig bodd hos meg og jeg har ikke hatt noe familie her Sør, så når jeg har vært ute på byen har jeg hatt barnevakt hjemme hos meg. Så noen få ganger har jeg blitt med en date hjem, men har listet meg stille ut og dratt hjem før barna har våknet og barnevakten har sluppet å måtte forklare hvor mamma er!

Jeg har lært meg å ta tiden til hjelp og jeg har hatt veldig goooood tid. Når tiden er riktig, så dukker den riktige drømme mannen opp!

Det er i hvert fall det jeg forteller meg selv hver dag”

Å tid har jeg nok hatt mye av – 11 år som singel – SLÅ DEN!?

Les også: Da livet ble snudd på hodet

Jeg har hatt noen få korte forhold opp gjennom årene. Men ingen har “fungert” slik jeg har ønsket. Enten så har det vært stort press på å flytte sammen – greit nok det, men ikke etter bare 3 måneder. En hadde lyst på egne barn – noe jeg hadde full forståelse for, men som jeg ikke ønsket å gi han. En hadde stort behov for å gifte seg og offentlig gjøre forholdet på facebook etter veldig kort tid (vi var ikke sammen en gang) Fikk en følelse av eierskap og sjalusi, noe som jeg ikke taklet. Nei det har ikke vært enkelt å det blir nok ikke enklere heller etter som årene går, en blir jo ikke mindre sær med tiden?

Fortsettelse kommer

Følg meg gjerne på Facebook, Instagram eller Snapchat

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg