Kjærlighetslivet var over?

Del 2

Les også: Kjærlighetslivet var over? Del 1

Ingen av dem jeg har datet har fått møte mine barn. Den dagen jeg skal presentere en evt kjæreste for dem, skal jeg være så sikker som jeg kan på at dette føles riktig.

Brent barn skyr ilden er et ordtak!

For i det barna blir involvert i mitt forhold til en kjæreste, er det mye som står på spill. For det kjæreste du har kan risikere å bli såret av mine handlinger eller over ting og følelser jeg ikke kan styre hos et annet menneske.

Du finner “drømmemannen” og tenker at du vil tilbringe resten av livet ditt med han. Skilsmisse er forferdelig, det vet alle som har vært igjennom det! Det er hjerteskjærende, og det river i stykker identiteten og framtiden din.

Den dagen jeg tok på meg brudekjolen, var da en dag jeg ville tenke på lenge. Alle tanker som går gjennom hodet den dagen…. Det var mye håp, og det var framtiden min og ikke minst framtiden til barna. Du tenker ikke da at det vil ta slutt. Du tenker at du vil tilbringe resten av livet med han. Skyllfølelsen og skammen du kjenner på når du velger å gå. Når du ikke lenger kan leve i det forholdet som du så for deg pga at partneren din spiller på ganske mange “andre hester”. (les- var utro) 

Å siden du velger å gå, så sitter du igjen som syndebukken – den følelsen ønsker jeg ikke å oppleve igjen noen gang!

Ja, jeg snakker av erfaring. Da jeg ble skilt, så mistet ikke bare jeg min mann, men mitt eldste barn mistet en av sine største mannlige forbilder og rollemodeller. Han mistet kontakten med en hel familie. En familie som han så opp til og var glad i, det var ” bestemor, bestefar, tanter, onkler, nevøer og nieser”

Å nei, det var ikke jeg som nektet den kontakten, men det var ting jeg ikke kunne styre. Det var andre ting som Tro og Kristendom som gjorde at det ble slik. (Men det er en annen historie) Det å ha kjent på skuffelsen, sårbarheten og fortvilelsen til sitt eget barn i en slik situasjon har nok gjort det vanskelig for meg å slippe andre inn på mine barn og meg selv.

Jeg har nok også vært for uavhengig og tror det på mange måter har vært et stort hinder for meg å skulle finne kjærligheten på nytt. Det at jeg har vært så uavhengig og selvstendig har nok vanskelig for enkelte å skulle klare å skape en langvarig relasjon til meg, samtidig som jeg nok på mange måter har hindret det selv i å skje. Det er kun noen få nære venninner jeg har vist meg sårbare for, det er nok får at en står i så mye alene og da er det ikke et alternativ å være svak/sårbar.

Jeg har hele mitt liv vært veldig selvstendig, klart meg selv, stått på egne ben. Det å plutselig skulle gå inn i et parforhold og være avhengig igjen og vise seg sårbar, synes jeg er veldig vanskelig! Går det an?

Jeg har lært meg å leve med at livet mitt ikke ble slik jeg hadde sett for meg, og at livet blir til det jeg gjør det til.

Det var mange som hadde meninger og prøvde å påvirke mitt valg – i dag er jeg lykkelig skilt. Jeg har sluttet å bry meg om hva andre mener. Andre kan få mene hva de vil, men skal være forsiktig å uttale seg om andres situasjon, da man ikke vet nok om den!

Jeg er jo selv ansvarlig for mitt liv, mine følelser, min lykke og mine kjære barn <3

Følg meg gjerne på Facebook, Instagram eller snapchat 🙂

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg