HEI MANDAG, HEI NY UKE!

Tenk at vi er godt ut i januar allerede!

De siste ukene har gått unna i en fei. Nå sitter jeg spent og venter på ny pressemelding fra regjeringen, om det kommer nye covid regler og flere innstramminger. Det har vært to intense uker med lite besøk og sosialt samvær med venner. En trist verden vi lever i akkurat nå, men skjønner absolutt at det er nødvendig med disse tiltakene.

 

Det har vært veldig kaldt her sør, så har bare vært en labbetur om dagen + litt i stallen, så det har blitt mye inne tid og det som er så godt med slike dager er at jeg blir så effektivt og går gjennom to-do listen min, og får sjekket av mest mulig husarbeid og masse opprydding i skuffer og skap!

Hvordan har disse to ukene vært for deg?

Kalenderen fylles opp nå på vinteren, og struktur er alfa omega for å ha oversikt over alle gjøremålene mine. Jeg går som regel inn i en ny uke med store planer og et stort smil om munnen. Mandag er en av mine favorittdager! Jeg starter med blanke ark og velger selv hvordan jeg ønsker at uken skal bli. Bestem deg for at dette er uken for god energi og positive vibber, det du sprer ut får du som oftest tilbake!

 

Ønsker dere alle en riktig fin og ny uke!

 

 

Les også KJÆRLIGHETSLIVET VAR OVER?

Følg meg gjerne på snapchat

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg