Fyltpaprika

Ikke noe er så digg som fyltpaprika. 

Har du igjen litt rester igjen av gårsdagens middag, men ikke nok til et helt måltid?

Fylt paprika er da løsningen! Du kan brukte kald ris og rester av stekt karbonadedeig – kanskje du har noe rester fra fredags tacoen? Framgangsmåten er den samme, og smaken på fyllet kan du variere med det du har i kjøleskapet, her er det bare fantasien som kan stoppe deg 🙂

DU TRENGER:

  • 2 paprika
  • 2 stk egg
  • ½ chili fin hakke 1 stk finhakket løk
  • 2 båter finhakket hvitløk
  • ½ hodekål fin hakket
  • 200 g karbonadedeig
  • 0,5 ts chilipulver
  • 2 ss salsa
  • Revet ost

 

 

SLIK GJØR DU:

  1. Ha olivenolje i en varm panne og fres finhakket hvitløk og chili
  2. Finhakk hodekålen
  3. Tilsett karbonadedeig og egg, rør til du får en jevn røre
  4. Tilsett chilipulver og salsa. Blandingen skal være saftig, men ikke bløt. Smak til med salt og pepper og eventuelt andre smaker du liker.
  5. Del paprikaene i to og fjern frøene.
  6. Fyll kjøttblandingen i paprikaene og sett dem i en ildfast form. Stek dem midt i ovnen på 180 °C i ca. 15-20 minutter. Ha på ost på slutten av steketiden.
  7. Server med kokt ris og en frisk salat

 

 

 

 

Les også: Pannebrød

Følg meg gjerne på snapchat

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg