ERNA HVOR ER DU?

Erna hvor er du?
Hva holder du på med Erna? Tatt ferie kanskje?

Hei dere.

Jeg har tenkt på dette, men føler at jeg vil informere om hvordan dette viruset kan ramme meg og mange andre med nedsatt immunforsvar.

Jeg er en av de som er i risiko gruppen og som er bekymret for å få corona viruset. Jeg vet ikke hvor syk jeg kan bli av dette viruset, men jeg vet at konsekvensene kan bli fatale. Verste senario er at mine barn blir uten en mamma. Kroppen min har vært så syk og veien mot perleporten er ikke lang i disse dager. Har fortsatt en nyre som ikke er helt ok og det tar tid å få kroppen 100% på plass etter to nær døden opplevelser i desember.

 

Jeg har fått restriksjoner om å ikke ta tog, trikk, buss eller fly. Holde meg unna butikken, store folkemengder og arrangementer da immunforsvaret mitt ikke er på topp.

Bevegelse friheten min er blitt mindre. Jeg er ikke satt i karatene, men må ta forholdsregler. Derfor har jeg valgt å følge de rådene jeg har fått fra mine leger og det gjør jeg for å ikke bli smittet.

Jeg har en fantastisk arbeidsgiver/arbeidsplass som gir meg muligheten til å ha hjemmekontor.

Så nå ber jeg dere alle sammen om å følge råd og anbefalinger fra Folkehelseinstituttet (FHI) og din kommune. Alle tiltak som iverksettes har som hensikt til å redusere hastigheten på spredning av SARS-CoV-2 i samfunnet.

Vi bør heller gjøre noe i dag enn i morgen! Din og min atferd blir avgjørende for om spredningen blir verre. Vi alle kan vise hensyn og holde oss hjemme om det skulle være nødvendig!

Vi alle har noen vi kjenner som kan være i risikogruppen for å bli alvorlig syk og i verste fall dø. Vis hensyn og solidaritet til disse.

Vi har ingen å miste!

Jeg lurer på hvor er Erna?

Jeg synes regjeringen må komme med klarere råd og mer omfattende tiltak, og ikke skyve kommunene foran seg i kampen mot corona viruset. Hvorfor skal det være opp til hver enkelt kommune å vurdere og ta disse store avgjørelsene om skoler, barnehager, havner og flyplasser skal stenge.

Hvor er statsministeren vår?

Hva gjør hun og regjeringen? 

Ingenting!!

Det er kommunepolitikerne i landet som må ta avgjørelsene. Ganske frustrerende at ikke statsministeren som har landets overordnede ansvar for beredskapen i Norge, ikke går foran og viser seg som den lederen hun burde være for Norge i disse tider. At hun ikke går foran og gir klare råd og anbefalinger som alle kommuner kan forholde seg til.

Det er nå så forskjellige retningslinjer og tiltak i alle kommunene i Norge. Ganske forvirrende for mange å lese i media, hva skal vi egentlig forholde oss til.

Det meste er anbefalinger og synsing. ERNA – nå må du ta grep!!( før du mister styringen helt!)

 

Karantene
Jeg vet hvor kjedelig det er å ligge syk og i karantene. Der du ikke kan ha besøk, har ikke lyst å havne der igjen.

 

1 kommentar
  1. Flott skrevet.
   Vær forsiktig,jenta mi. Har tenkt mye i disse korona tider. Skremmende, spesielt for de med nedsatt immunforsvar.
   Glad i deg❤️😘

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg