TEKNIKKEN ER VÅR NYE VENN!

 

Corona-viruset har endret livene våre. Denne påsken ble veldig annerledes enn vanlig. Det viktigste var og er å hindre smitte og sørge for et godt helsevesen.

«Påsken er en kristen høytid. Historien om Jesus som korsfestes, er fæl. Men påskefeiringen har også noe godt i seg. Historien ender i håp om noe godt for de kristne.»

Men som en bekjent sa, hadde det ikke vært en Jesus – nei da hadde det heller ikke vært juleferie, påskeferie osv…! Takk – Jesus!!

 

 

Denne påsken gjorde vi noe for alle andre, uansett religion. Vi feiret påsken på nye måter for å redde liv. Og fortsatt fantes det nok egg, lam, spill og påskegodt for å skape den rette påskefølelsen.

“Ingen hyttetur, og avlyste påskefester. Heller ingen romantiske middagsdater eller eggmaling sammen med daten. Deprimerende? Overhodet ikke!”

 

Ja teknikken har blitt vår nye venn 😊

En veldig spesiell og annerledes påske er nå vel overstått, og jeg håper dere alle har hatt mulighet for å slappe av og kanskje koble litt av fra alle Cronanyhetene som omgir oss på alle fronter og i alle kanaler.

 

 

Det største savnet i påsken, i hvertfall for min egen del, har vært det fysiske samværet med venner, familie, og sosiale påskemiddager. – Men spesielle tider krever spesielle løsninger så det har blitt både middager, vinkvelder og påskegodis delt på facetime, snapp og andre sosiale video plattformer. Teknikken har definitivt blitt vår venn i nøden og stort positivt lyspunkt – både privat og i jobbsammenheng.

 

Mi favoritt jente!

Ho her er mi favoritt jente, bestandig blid og positiv!

Det har blitt mange fine turer med ho her i påska <3 

 

I løpet av de siste ukene har måten vi kommuniserer med hverandre på forandret seg totalt. Fra at vi kan treffes og snakkes når som helst har man nå måttet finne alternative måter å «treffes» på. Det er lite som kan erstatte et fysisk personlig møte, men videomøte er et svært godt alternativ.

Til tross for en veldig annerledes påske, så har det vært en slapp og koselig påske. Har fått brukt masse tid med min favoritt jente -Tuva kom til meg torsdag i påsken. Vi har vært tidlig oppe og i stallen, Tuva har hatt sprang trening i påsken. Med godværsdager, appelsin, pølser, kvikk lunch og kakao på termosen, og med stor omtanke for hverandre pakket vi sekken og dro ut på tur. Vi fikk vært på mange fine turer med hunden, grillet og kost oss. Ikke noe stress, bare masse kos.

 

 

 

SMIIIIIIIL!

To som koste seg veldig på tur og i sola denne påsken.

Ut på tur med disse to fine <3

 

 

Her i huset fikk alle påskeegg, hestene, hundene, Tuva & Birger + barnebarna . kattene til Birger 🙂

 

 

Det var litt bilder fra vår påske!

 

Håper alle holder seg friske og har det fint nå i denne rare tiden vi lever i! 

Ute er det #coronafritt!

En veldig annerledes påskeferie.

 

Da er det endelig noen velfortjente fridager for alle sammen, det tror jeg kommer godt med etter de siste ukene med mye kaos og informasjon rundt covid-19, verden er satt på hodet og vi er med på å skrive verdenshistorie.

Noe som er sikkert er at vi får vært mye sammen med familien, kanskje ikke alle i familien, men med de under samme tak. Vi skal ut på tur, grille og kose oss om været her Sør tillater det. Vi får en pustepause og litt fasterutiner ved å kunne dra i stallen hver dag. Det er selvsagt strenge rutiner der å, alle anbefalinger og restriksjoner blir fulgt. Denne uken fikk vi komme i gang med litt organisert trening igjen. Tror det var en stor opptur for mange, både hest og ryttere. Å kunne trene ute i disse tider er bare digg, så glad for å bo på Sørlandet 😊

 

 

 

Jeg håper alle sammen får noen fine dager – fra sol og vår her sør til rekordmengder med snø oppe i nord.

 

Det ble ikke helt den påsken jeg hadde planlagt eller ønsket for oss i år, men vi får vel tåle å spise påskeegget vårt hjemme når vi bidrar til å holde smittespredningen nede. Det er jo godt med noen dager med fri uansett, så håper jeg det blir litt sol i påsken også.

Jeg kan merke at det er mange som er hjemme og kanskje «kjeder» seg litt? Har aldri fått så mange meldinger hver dag i innboks på messenger og telefon, har sikkert 60 uleste meldinger på messenger, klarer ikke holde følge. Jeg jobber på dagen (og kanskje litt på kveldene) tur med hundene før middag og stallen med Tuva. Så her er det ikke mye pustepauser før kl 22-23 ca. Hyggelig med meldinger, men jeg rekker ikke se alle filmene som kommer inn der 😊

 

Når det skjer store ting i verden får det oss til å tenke og se ting litt annerledes enn før, og det kan det komme noe godt ut av.

Denne rare våren er jeg iallfall glad for at skog og mark er tilgjengelig og åpen. Det gir et godt pusterom i en annerledes hverdag, og iallfall nå som sola titter ordentlig frem og begynner å varme i kinnene. Det blir en roligere påske enn planlagt, men det er også godt å senke tempoet helt. Ta vare på deg selv og hverandre.

Ute er det #coronafritt, vi er så heldig som har dette rett i nærheten!

 

 

Gooood påske til dere alle 😊