hits
 • 30.10.2015

  Happy fredag:)

  • Skrevet 30.10.2015 klokka 14:36
  • Kategori: Aktuelt

  29.10.2015

  God morgen :)

  • Skrevet 29.10.2015 klokka 07:50
  • Kategori: Aktuelt

  26.10.2015

  Hvem du har i livet :)

  • Skrevet 26.10.2015 klokka 21:52
  • Kategori: Blogg  25.10.2015

  Jeg har en bok!

  • Skrevet 25.10.2015 klokka 23:02
  • Kategori: Blogg

  Jeg har en bok. Men jeg vil ikke lese den.
  Faktisk er det allerde gått fem dager siden jeg kjøpte den, men jeg vil ikke lese den. Ikke enda.
  For jeg vet at når jeg begynner, vil det være helt umulig å legge den fra seg. Boka vil være utlest på et øyeblikk, og historien over.

  Jeg har så mye mere jeg må gjøre før jeg kan bruke en hel dag på å lese!

  Det føles litt som å prøve å spare på en god sjokolade. 
  Du vet at etter du har tatt den første biten vil det være umulig å stoppe, og vips så er sjokoladen borte.

  Nei, faen. Jeg begynner nå - blir ei laaaang natt :))   

   

   

   

   

   

   

  #bok #kjempe #for #alt #du #har #kjært #lese #selvutvikling #personlig #lederskap #lang #natt #langnatt #hannekristinrode #forfatter

  25.10.2015

  Tilberede en skarv?

  • Skrevet 25.10.2015 klokka 22:51
  • Kategori: Aktuelt

  Sønnen har vært på jakt i helga og kommer hjem med en skarv. Stolt som bare det, så ønsker han denne til søndags middag!!

  Men åssen tilbereder jeg en skarv?

  Hva gjør jeg?

  Jo jeg ringer en venn! Christian er alle single husmødres bergning :)))

  Fikk noen gode tips hos han, og takk gud for googel:)

  Der fikk jeg steg for steg..!

  Skarven hadde Birger partert med engang den var skutt, for å ikke sette transmak!

  Det sto på googel at det skulle gjøres! Å glad er jeg for det, kan ikke helt se for meg at jeg skulle ribbe denne skarven og partere den..hehe

  Mat ble det. Brunes lett på begge sider og kok den i sausen :) ikke så vanskelig? Kokte ekstra poteter og grønnsaker (tilfelle den skarven ikke smakte) Smake måtte vi alle, var jo første selv skutte fugeln til min sønn <3

  Åssen smakte den?

  TRAN!!!

  Så at Birger ikke spiste så mye selv, jeg gjemte noe av kjøttet under noen av grønnsakene. Tuva var ikke like diskre, ho spytter ut og roper: mamma har du hatt tran i kjøttet:)) Birger spiser og sier det smaker som biff! Men egentlig spiste han mest poteter, grønnsaker og saus :) skarven hadde han å prøvd å gjemme under potetene:))

  Vi ble enig om at Ærfugl smaker mye bedre:)

  Ha en fin kveld :))

  24.10.2015

  Jenteparty :))

  • Skrevet 24.10.2015 klokka 20:11
  • Kategori: Aktuelt

  Tuva har hatt jenteparty her hjemme,

  Alle jentene i klassen var her :)

  Bildene taler for seg:)

  Mere oppdatering kommer når jeg har fått pusten igjen :)

  Ha en fin lørdags kveld :)

  video:video

  video:video
  video:video

  22.10.2015

  Happiness :)

  • Skrevet 22.10.2015 klokka 00:11
  • Kategori: Aktuelt

  Kunne ikke vært mere enig, lykken må du skape selv :)

  Det er ingen andre som gjør det for deg!

  Ta vare på deg og dine <3

   

  Med dette sier jeg God natt :)

  21.10.2015

  GRATIS!!!!

  Ved bestilling av C9 får du med en gratis vannflaske og shaker. Ved bestilling av Sonya Skincare sett får du med en gratis Lipps og en loofahsvamp. For 35,- ekstra får du med en Aloe Hand & Face Soap, eller en Forever Bright Toothgel og gratis frakt.

  Om du ønsker å bestille noen av disse så kan du sende meg en melding eller bestille i nettbutikken HER

   

  Julebord sessongen er rett rundt hjørnet, hvorfor ikke ta steget til en ny og bedre deg før julekjolen skal på? Legg grunnlaget for å føle deg bedre og se bedre ut. CHANGE 9 er programmet som på ni dager kan hjelpe deg å kickstarte din reise mot ditt smalere, sunnere jeg. Det er effektivt, enkelt å følge og gir deg de verktøyene du trenger for å starte din forandring i dag!   

   

  Med CHANGE 9 tar du det første steget mot å etablere livslange vaner som kan hjelpe deg å oppnå varig vektkontroll. C9 er grunnlaget i Forever F.I.T.-programmet og vil plassere deg i best mulig posisjon for å nå optimal helse og bygge ditt nye, slankere jeg.

  Finnes i 2 smaker vanilje og sjokolade :)


  En kjærlighetserklæring til huden din! Sonya Skin Care Collection er en avansert hudpleieserie basert på Aloe vera som pleier huden din og hjelper den til å beholde sin glans og friskhet.
  Vår hudpleieserie Sonya Skin Care Collection består av fem produkter som bygger på de siste bevisene innen avansert hudpleie. Hvert enkelt produkt inneholder i tillegg til Aloe Vera Gel, rikelig med urte- og fruktekstrakt og andre ingredienser som er mykgjørende, fuktgivende, fuktighetsbevarende og vitaliserende. Sammen gir de huden din alt den trenger til rengjøring, fukt og beskyttelse/bevaring. Resultatet blir at du hjelper huden din til å bevare sin glød og friskhet lenge. Produktene har en frisk duft og føles herlig på huden.

  Dette er en flott julegave til en venninne, kjæreste, datter, mor, svigermor eller bestemor - passer til alle <3 


   

      

  Vannflaske 0,75L Bioplast.

  Både stilig og miljøvennlig vannflaske av fineste bioplast. Bioplast er laget av biologisk framstilte råvarer, i vårt tilfelle av sukkerrør fra sertifiserte avlinger i Brasil. Bioplast sparer både fossile ressurser og reduserer utslipp av drivhusgasser. Flasken rommer 750 ml og er selvfølgelig uten ftalater og bisfenol A. Perfekt som giveaway!  Forever-grønn shaker med to pulverbeholdere under slik at du enkelt kan ta med deg ferdige porsjoner av ARGI+ uten å måtte ta med hele pakken. Den større beholderen rommer 150 ml og den mindre 100 ml. Beholderne kan skrues løs og oppbevares inne i shakeren, noe som gjør den enda mindre ved transport. Shakeren er utrustet med skrulokk for bedre tetthet, samt sil for å forhindre klumper når blandingen ristes. Produsert i sertifisert Bisfenolfri plast. Mål: ca. 23 cm høy inkl. påskrudde beholdere. (ca. 17 cm når pulverbeholderne ligger i shakeren), ca. 7,5cm i diameter i bunnen.

  Loofah-svamp
  Loofah-svampen framstilles av en plante som sveller ved kontakt med vann og mykner til en behaglig overflate. Brukes ved bad eller dusj for å stimulere blodsirkulasjonen og fjerne døde hudceller.  Hold smilet i form i all slags vær! Kombinasjonen av Aloe vera, jojobaolje og bivoks gjør leppene dine myke og glatte og beskytter dem mot vær og vind. Kan også brukes på neglbånd og ved kløe etter insektstikk, for eksempel.

  Kombinasjonen Aloe vera, jojobaolje og bivoks er med sine hudpleiende og mykgjørende egenskaper perfekte for å få myke, glatte lepper som ikke sprekker. Er også beroligende og lindrende på huden. Aloe Lips er enkel å ha med i lomma eller håndveska og passer hele familien. Kan også brukes på neglbånd og som praktisk førstehjelp til for eksempel kløe etter insektbitt. Like god i sterk sol og vind som i vinterkulda (inneholder ikke vann).

  Anvendelse

  Bruk regelmessig ved behov som leppebalsam, spesielt under ekstreme værforhold. Kan også brukes ved insektstikk.

  • Beskytter mot vær og vind
  • Ikke tilsatt vann ? perfekt også i vinterkulden
  • Hudpleiende og mykgjørende
  • Lindrende og beroligende for huden
  • Lett å ha med seg

   

  Aloe Hand & Face soape.

  Hele familiens favoritt! Vår Aloe Vera såpe er mild nok til å brukes daglig over hele kroppen av både barn og voksne ? også dem som har følsom hud. Skummer herlig og gir huden din en ren, myk og silkeglatt følelse. Diskret duft.

  Aloe vera er med sine hudpleiende egenskaper en perfekt basis for vår flytende såpe, Aloe Hand & Face Soap.

  Såpen er drøy og mild til å brukes daglig over hele kroppen av så vel barn som voksne, også for dem som har følsom hud. Den gir rikelig med skum og huden får en ren, myk og silkeglatt følelse. Ettersom den er så mild, svir den ikke hvis man får den i øynene. Den kan derfor med fordel brukes som barneshampoo. Aloe Hand & Face Soap er pH-kontrollert og biologisk nedbrytbar. Den er pakket i en praktisk og hygienisk pumpeflaske.

   


  Forever Bright Thootgel.

  Aloe vera-basert tannkrem som rengjør effektivt samtidig som den pleier tannkjøtt og slimhinner og gir en frisk pust som varer lenge! Ekstra god for følsomt tannkjøtt. Inneholder ikke fluor. Denne er bare fantastisk og når du har pusset tennenne så kjennes det ut som du har vært å polert tennenne hos tannlegen :)   21.10.2015

  Drømmer & planer!

  • Skrevet 21.10.2015 klokka 11:09
  • Kategori: Blogg

  Drømmer og planer, November kan bli frossen og kald men ofte så hvit og stille.

   Tanker tilbake i tiden går, det var så mye vi ville.

  Enkelte planer blir noe av andre forsvinner i luften.

  De mest fantasifulle ofte blir tilsidelagt av fornuften.

  Drømmer og håp i det nye år og muligheter så mange,

  er tanker vi gjør oss i januar når kvelder ofte blir lange.

  Så tenn et lys og kos deg i kveld mens planer og drømmer får flyte.

  Det beste med planer ofte er å selve drømmen få ny.

   <ukjent>


   

  18.10.2015

  Når politiet ringer lørdags kveld!

  • Skrevet 18.10.2015 klokka 17:04
  • Kategori: Blogg

  Var i overraskelsesparty til ei venninne, da mobilen min ringer - det var politiet.


   

  Hadde ventet på den telefonen, heldigvis for min sønn så hadde han ringt meg tidligere på ettermiddagen og informert meg om at han hadde mistet lappen :( 

  Han hadde kjørt på bakhjulet og politiet hadde kommet på sivil mottorsykkel og stoppet han og en kamerat.

  Begge mistet lappen. Kameraten hadde bare hatt lappen i 5 dager.


   

  Det jeg stusset over var at politiet ringte meg 3,5timer etter at han hadde mistet lappen! Hvordan kunne dem vite hvordan min sønn reagerte etter at han hadde mistet den?? Politiet sa han mistet lappen og kom til å få en bot! Men kunne IKKE svare meg på hvor lenge han mistet den og hvor stor boten ble på!  Hadde sjekket opp litt i dette før jeg fikk telefonen fra politiet. Det skal ikke gies bot og miste seterfikatet når du er under 18år, det er dobbel straff. Spurte om det stemte. Han ble i tvil og kunne ikke svare! Så jeg sa at jeg ønsket et møte med noen som kunne svare meg på disse spørsmålene. Noe han heller ikke kune love meg. Måtte selv ta kontakt med politiet til uken å høre om jeg kunne få møte.! 

  Positive var at han skrøt over min sønn, hvor høfflig han var og at han tok det pent og la seg langflat og skjønte offer han hadde mistet den. Må si jeg ble litt stolt da, eller ikke bare litt!!


   

  Opp i det hele så tenkte jeg hva skal jeg si når han kommer hjem i morgen? Nytter jo ikke å kjefte var min første tanke, det vet jeg av egne erfaringer. Ikke vits å gjøre det vondt verre. Vet hvor mye den lappen betydde for han. Tenker at han har så respekt for politiet og det kostet nok litt å ringe hjem å fortelle dette før politiet ringte meg. Han fikk noe å tenke på og håper han har lært. Ku har vært kalv og jeg var heller ikke en engel i min ungdomstid. Å tenker dette var ikke det verste han kunne gjøre. Kunne vært for høy fart og en ulykke. 

  Det var en ydmyk gutt som var veldig lei seg når han kom hjem i dag, vi pratet litt og han skjønner allvoret i det og konsekvensene - å ikke minst at boten får han betale selv ;) 

  Nå har vi lagt dette bak oss og skal kose oss med pizza og farmen i kveld <3 

   

  Ta det med et SMIL <3 gutter er gutter og må regne med litt adrelin og gutte"streker"

  "En mors hjertesukk"

  - Gå! - min sønn gikk aldri. Han "fikk flysertifikat"

  ett år gammel! Føttene hans har ikke vært i nærheten av bakken siden?!


  Til min kjære SØNN.

  Du Eier min kjærlighet og stolthet og omsorg ALLTID - for du er du <3 
  Ha en fin søndag.

   

   

   

   

  #politi #seterfikat #mistetlapen #lettmotorsykkel #sønn #16år #straff #bot #voksen #ansvar #kjeft #love #mor #ansvar #tlffrapolitiet #rampestreker #guttestreker #morskjærlighet #world #elsker

   

   

  12.10.2015

  SYK!!

  • Skrevet 12.10.2015 klokka 10:26
  • Kategori: Blogg  Mandag.

  Kan ikke si at mandag er min favoritt dag, å spesielt ikke når jeg våkner kl 01.30 med 39,9 i feber, kuppelhode  og tetthals. Høsten kan jeg konstantere at er her med ALT det den bringer med seg. Høst influensaen - har tatt meg med storm kan jeg trygt si. I natt fikk jeg ikke sove noe særlig og våknet midt på natta med vondt i halsen og kroppen. Så da jeg endelig dro meg opp av senga etter 4 timer med rastløs søvn var feberen på plass. Ikke noe kjære mor her, måtte opp å lage frokost, nistepakker, få ungene ut døra for så å lufte hunder. Satt på en maskin med tøy, fyrt i ovnen og ligger langt under teppet på sofaen i skrivende stund.   

  Jeg har vært heldig de siste årene med influensa og sant skal sies så har jeg ikke hatt mer en 1 dag med feber de siste 2 årene etter at jeg begynte å endre kosthold og begynte med vitaminer for å forbedre hele systemet mitt.  Værste med influensa er å sitte i <isolasjonen> alene og synes synd på meg selv. Skulle ikke skrytt så fryktelig av formen forrige uke, for plutselig lå jeg her langstrakt i senga med influensa, og ikke hvilken som helst influensa - en såkalt man-flu, hvilket alle vi jenter vet kan være livstruende, minst :(  Trur jeg er angrepet av MANNEINFLUENSA de siste dagene. Det er heeelt jævlig. Og når æ les nån av statusan til mannevenner på Facebook - ja så blir æ definitivt sikrere i min sak - d er MANNEINFLUENSA som er på besøk.!!!!

  Ikke skjønne æ hvordan det kan skje heller .... 

  Ikke e æ mann (sist æ sjekka)  Ellers fryser jeg nesten rompa av meg her. Altså, nå kan rompa mi med fordel krympe litt den, men det er litt kjedelig at grunnen er kulde. Det kunne heller skjedd som en bivirkning av å spise sjokolade, spør du meg.   

  Har proppet kroppen full med c-vitaminer, paracet, argi +, ibux, smurt meg inn med Aloe heat lotion, Forever Bee Pollen og Forever Bee propoli så nå sattser jeg på å være på beina igjen i morgen :)

   

   

   

      

   

   

  Ønsker alle en fin mandag og ny uke!

  God bedring til alle som er slått ut av manneinfluensa!

   

   

  Om du har lyst å teste ut noen av produktene jeg bruker så send meg en mail på isa.sogne@gmail.com så kan du få handle dem med -15%  ved å registrere deg som kunde. 

  Jeg tilbyr deg fordelskunde-konto for de av dere som ønsker å handle med RABATT og få produktene direkte hjem til deg selv. 
  GENIALT når du skal handle julegaver?  Penger spart!!
  Det enkle er ofte det beste? 
  Ta kontakt så registrerer jeg deg :)

     11.10.2015

  Søndag!

  • Skrevet 11.10.2015 klokka 09:46
  • Kategori: Aktuelt

  God morgen alle sammen. Ja da er det blitt søndag og helgen går mot slutten. Våknet opp til tåke og en herlig sol som banet seg vei. Det blir et nydelig vær her i Søgne i dag. Høsten er kommet med alt den bringer med seg. Se kunstverkene rundt deg. Nyte livet som den skatten det er. Ta deg tid til å sanse. Bruk sansene dine, føl, lukt, se, og lytt. Se med hjertet i dag. Med disse ord ønsker jeg dere alle en fortryllende søndag og kos dere ❤

  10.10.2015

  Hunder med potensiel smittefare slipper inn i Norge!!

  • Skrevet 10.10.2015 klokka 22:06
  • Kategori: Blogg

  Dette må jo være HUNDEGALSKAP - fra de som burde vite best - Mattilsynet!
  Siden september har hunder med potensiell smittefare, stikk i strid med regelverket, fått komme inn i Norge via Kristiansand.
  Det har ikke vært påvist smitte fra revens lille dvergbendelorm i Norge enda, i motsettning til våre naboland Sverige og Danmark.

  Hvis vi får inn hunder til Norge med denne paraditten betyr det at Mennesker kan smittes, enten ved direkte kontakt med hund eller ved inntak av for eksempel sopp og bær fra områder der parasitten finnes. Mennesker som smittes kan i verste fall utvikle svært alvorlig og livstruende sykdom.

  For å hindre at parasitten spres til Norge, er det et krav at alle hunder som har vært i utlandet skal behandles.


  FVN - Artikkel fra avisa i dag.

  Tollbetjentene er blitt instruert av Mattilsynet i Vest-Agder og ledelsen i Tollvesenet om å se gjennom passende med de skal ikke foreta seg noe hvis de oppdager uregelmessigheter, dyrene skal med andre ord IKKE nektes innreise til Norge !!  Dette gjelder også dyr uten godkjent rabisvaksinasjon!

  SKREMMENDE at 2 statslige instanser bryter Norsk lov. Det er disse som skal sjekke at "vi" reisende følger loven. 

  Dette er et helt klart brudd på lovverket knyttet til innførsel av dyr til Norge og medfører blant annet økt risiko for å få inn rabiessmitte og smitte med revnes lille bendelorm til Norge. Med andre ord en fare både for folkehelsen og dyrelivet i Norge. 

  Synes det er meget bekymringsfullt at det er veterinærenes eget tilsynsorgan som bryter loven og samtidig oppfordrer en annen stayslig instans, Tollvesnet, til å opptre på tvers av gjeldende lovgivning !   

  Sjekk ut disse linkene:

  Tilsynskampanje innførselkjæledyrkontroll.

  PROSESSBESKRIVELSE FOR MOTTAK AV KJÆLEDYR VED ALLE GRENSEOVERGANGER

  Hva skjer hvis du ikke har papirene i orden når du passerer grensen med kjæledyr?

   

  09.10.2015

  Fredag.

  • Skrevet 09.10.2015 klokka 20:50
  • Kategori: Aktuelt

  Tenker at det finnes dager hvor man er takknemlig for det man har, sår for det man savner å glad for dem man slipper!

  Tar et glass vin på det...happy fredag alle sammen :)

  Jeg skal kose meg med ungene mine og tv:)

  04.10.2015

  Søker etter selgere/teamledere!

  • Skrevet 04.10.2015 klokka 17:44
  • Kategori: Blogg  Firmaet jeg representerer er et av Europas største direktesalgselskap innen helse, velvære og skjønnhet. Vi utvikler og selger høykvalitative næringstilskudds og hudpleieprodukter . Selskapet ble grunnlagt i 1993, og har en årsomsetning på ca 200 millioner US dollar kun i USA. Vi selger næringstilskuddsprodukter og hudpleie til over 35 land, verden over, og har bl.a. blitt valgt til et TOP100-selskap 11 ganger på rad. Du finner våre salgskontorer i 28 land, både i og utenfor Europa. Vi beskjeftiger mer enn 400 medarbeidere, derav jobber ca 170 medarbeidere i selskapets sentrale kontor. I tillegg jobber en mengde uavhengige distributører med våre produkter verden over.

   

   

  Lyst på ekstra inntekt eller ny jobb?  Vil du jobbe sammen med meg?

   

  JOBB HJEMMEFRA.

   

  Vi søker etter nye teamleder/selgere.

  Produktene vi tilbyr retter seg inn mot helse og idrett, alt er konsumprodukter og har et stort gjensalg, som du har porteføljeinntekter av.

  Må være fylt 18år.

   

  Arbeidsoppgaver:

  - Din oppgave er kun salg/ledelse av ditt team, samt salg oppfølging av egne kunder, selskapet ordner ellers alt. Ingen kostnader ved oppstart og varene sendes fra hovedkontoret i Norge. Provisjon utbetales den 15. i hver mnd.

   Kvalifikasjoner:

  • Ønsker om å starte for deg selv, og styre egen hverdag.
  • Kremmer og glød for å lykkes.
  • Høy arbeidsmoral.
  • Liker å snakke med mennesker/glad i kundekontakt.
  • En lagspiller.
  • Initiativrik og resultatorientert.
  • Flink til å motivere og gjøre andre gode.
  • Pluss med erfaring fra salg, men ingen krav!

   

  Vi tilbyr:

  • Gode provisjonsordninger uten tak med høye inntektsmuligheter.
  • Personlig utviklingsmuligheter.
  • Styre egen hverdag/skape noe eget.
  • Jobbe fra hvor det måtte passe, stor fleksibilitet.
  • Energifylte arrangement
  • Salgskonkurranser, foredrag og kunnskaps seminar.

   

  Tilleggsytelser hvis en lykkes og står på.

  • Muligheter for å reise verden rundt.
  • Bil bonus.
  • Pernsjonsprogram.

   

  Du vil få full opplæring og vi hjelper deg å komme i gang. Hvis du er i jobb, kan du gjerne starte på deltid inntil du ser at dette er det rette for deg, men vi søker i utgangspunktet personell som kan gå inn i fulltidsstilling. Vi har en del som går på skole som jobber med dette på si.

   

  Bransjen setter ingen tak for mye du kan tjene, men det vil ta noen mnd (3-5) før en har bygget seg et godt nettverk, og kan tjene gode penger. Likt arbeid belønnes likt og jo større innsats, desto større blir din økonomiske gevinst. De som står på og lykkes tjener veldig godt, samt at de har mye mer fritid enn en vanlig 08-16 jobb.

   

  Jeg kommer til å plukke ut aktuelle kandidater og kalle inn til et lite kurs/konferanse hvor en av hovedpersonene i Norge vil fortelle mer om selskapet og mulighetene (produktlinje, avlønning, generelle goder, reiser etc) , så får hver enkelt se om det er noe som kan falle i smak.

   

  Bakgrunn:

  Jeg er utdannet innen Salg.

  Det er nedgangstider i regionen, jeg har jobb vedsiden av inntil jeg har byggd opp stort nok nettverk og inntekt. Jeg så etter alternative inntektskilder så jeg kunne få en større økonomisk frihet og mere fri til å være sammen med barna. Jeg har lenge hatt et ønske om å starte for meg selv, og nå kan jeg gjøre dette uten risikoen det normalt involverer. Med dagens harde arbeidsmarked, med store kutt, og til tider mange hundre søkere på hver stilling, kan dette muligens være en løsning for deg også.

   

  Send en CV og noen ord om deg selv hvis du er interessert, så tar vi det derfra.

  Send mail til Elisabeth Mortensen

  isa.sogne@gmail.com

  Elisabeth

  Klima flyktning fra Finnmark. Er født og oppvokst i Sør-Varanger kommune, nærmere bestemt Kirkenes. Kommunen er nærmeste nabo til Russland og Finland. Eller nest siste stopp før Nordpolen! -samiske røtter og alt det der. Om du googler Kirkenes får du opp dette: vinteren er like lang som et svangerskap og dårlig skiføre i 3 månder og du trenger kun temperaturmåler som viser temperaturer fra +9 til -40 Her vokste jeg opp.! Og JA jeg kan være noe direkte. Men takker meg til folk hvor det ALDRI er tvil om dem er glade eller forbannet! Greit å vite hvor jeg har folk.! Synes det er greit å traske rett over grøten, i stede for å sirkle flere runder rundt den!! Flyttet til Søgne i 2003 og har ikke angret en dag på det - elsker palmekysten! Driver SøgneHeden Kennel siden 2006, jobber ved Evidensia Søgne Dyreklinikk Jeg er først og fremst mamma til Birger Andrè (1999) og Tuva(2005) Fritiden min bruker jeg på mine barn, våre hunder og Tuva`s hest. Vi er alle glade i å dra på tur, så vi bruker mye av fritiden vår til dette. Ellers er jeg veldig opptatt av Interiør,Foto, Mote, Hus/Hjem og Blomster. Er utdannet blomsterdekoratør. Noe du ellers lurer på ? Ja så spør

  Norske blogger

  Siste innlegg

  Siste kommentarer

  Bloggdesign

  .