hits
 • 08.06.2017

  PAKKET OG KLAR TIL JENTETUR!

  • Skrevet 08.06.2017 klokka 23:09
  • Kategori: Aktuelt

  Nå er kofferten pakket og klar med alt jeg har behov for å ha med meg! (Tror jeg)

  Jeg gjør meg klar for tidenes jentetur, i morgen har jeg fri. Da skal jeg ha fotspa, sjekke over innholdet i kofferten en siste gang. Pakke til hunder som skal leveres i morgen. Tuva kjører jeg til sin far på lørdags morgen. Tror dette er første alene tur, som er lengre en ei helg- uten hunder og unger på 18år! Så må si jeg gleder meg noe sykt! Men er jo litt sånn skrekk blandet fryd. Sønnen på 18år skal være alene hjemme hele uken! Spent på hvordan huset ser ut når jeg kommer hjem !!!

  Vi hiver oss på et fly og vinker farvel til hverdagen og daglige plikter. I ei uke skal vi nyte sjøen, basseng, god drikke, (forhåpentligvis) god mat, musikk, spa og godt selskap!

  Reisesyk som jeg er, så har jeg pakket i 4 uker! Ikke spør hvor lang tid i forveien jeg begynner å pakke hvis jeg skulle reist borte i mer enn en uke.

  Det kribler i kroppen, smilet sitter enda løsere enn vanlig og jeg er så klar for å slikke sol, gå på spa og drikke champagne og ikke minst kvalitetstid med venninnene at jeg vet nesten ikke hvor jeg skal gjøre av meg!

  Lørdag kan ikke komme fort nok!

  Jenter, jeg gleder meg til å reise med dere!!

  Skal det hele dokumenteres undres du? Ja, selvfølgelig! Og hvis du ønsker å følge med underveis kan du legge til @cheesieos på instagram. Jeg kommer til å poste jevnlig gjennom turen.

  Om noen har gode tips hva vi må besøke i Mallorca, Playa de Palma - sunprime waterfront så fyr løs!

  JENTETUR FOR VI FORTJENER DET! = Slitne husmødre på 40år!

  NÅ REISER VI!!!

  05.06.2017

  Kjemp for det du tror på!

  • Skrevet 05.06.2017 klokka 23:27
  • Kategori: Aktuelt

  Kjemp for det du tror på!

  Det siste året har jeg snudd tankegangen min så radikalt, at jeg nesten skremmes litt av det selv til tider, og det trigget meg!

  Fortiden Definerer,

  Framtiden motiverer,

  og nåtiden er alt du har!!

   

   

  #motivere #framtiden #nåtiden #definerer #tankegangen #radikalt #trigger #skremmes

  05.06.2017

  Deilig sommersalat!

  • Skrevet 05.06.2017 klokka 00:57
  • Kategori: Aktuelt

  En deilig sommersalat, enkel og rask å lage.

  - babyspinat

  - rødløk

  - blåbær

  - jordbær

  - melon

  Serveres med aceto balsamico og guacamole.

  Kan å velge å ha i kokt laks, scampi, spekeskinke ol.

  04.06.2017

  Deilig sommersalat!

  • Skrevet 04.06.2017 klokka 22:52
  • Kategori: Aktuelt

  En deilig sommersalat, enkel og rask å lage.

  - babyspinat

  - rødløk

  - blåbær

  - jordbær

  - melon

  Serveres med aceto balsamico og guacamole.

  Kan å velge å ha i kokt laks, scampi, spekeskinke ol.

  04.06.2017

  Mye egentid denne uken❤

  • Skrevet 04.06.2017 klokka 19:18
  • Kategori: Aktuelt

  Har hatt ei fantastisk uke, der jeg har prioritert med selv og hatt kvalitets tid med mine venninner❤

  Mandag,tirsdag og onsdag var det jobb og møter med den nye ledelsen som har kjøpt opp klinikkene jeg jobber på. Evidensia er Europas største veterinærkjede. Tror dette blir en spennende tid for oss og jeg er blitt spurt om å forelese på neste leder møte om sosialemedier, Facebook og Instagram ol. Noe jeg selvsagt sa ja til. Tror det blir veldig bra å bli endel av Evidensia familien.

  Torsdag var jeg på Aquarama spa med Inga, Lene og Hege. Vi dro rett etter jobb så vi spiste ute før vi gikk på spaen. Jeg og Lene hadde dobbelspa. Hamam behandling heter behandlingen vi hadde, den kan virkelig anbefales💗

  (Legger bilde av behandlingen under)

  Vi var først inne i våtspaen i 1time før vi fikk behandling. Inga hadde fotspa og Hege hadde aromaterapi. Når vi alle var ferdige med behandlingene, så hadde vi en ny runde inne i våtspaen. 4,5t med spa, dem må kalles hverdagslykke ❤

  Fredag hadde jeg massasje hos Salongen

  Salongen har Tilbud på rygg, nakke massasje fram til 14 juni.

  Kan virkelig anbefales.

  På kvelden var jeg dammen med Inga og Miriam, ble kortspill og møøøe latter❤ En fantastisk fredag.

  Lørdag var jeg hos min svigerdatter på salongen hun jobber og fikk farget og stripet håret. Hun er fantastisk flink, ferdig utdannet frisør i slutten av juni.

  Resten av lørdagen gikk til å rydde og vaske i huset, det trengtes! Husarbeid er blitt nedprioritert den siste uken, så var litt å ta tak i. På kvelden laget jeg mat til sønnen og kjæresten. Sønnen var sjåfør for noen venner på kvelden. Svigerdatteren og ei venninne kom ned og holdt meg med selskap noen timer på kvelden. Veldig koselig.

  Søndag har jeg ikke gjort så mye, sovet lenge. Vært på en lang tur med Inga og Miriam med hundene. Skal fortsette med husarbeidet, ble ikke helt ferdig i går. Sønnen vasker og polerer bilen min. Flinke gutten min❤

  Skal begynne å pakke litt, reiser til Mallorca - playa de Palma neste lørdag. 4x40års tur med Lene, Inga og Hege. Må si jeg gleder meg noe syyyyykt til det❤ spa, vin, god mat og sykt fint selskap. ❤

  I morgen skal jeg på Salongen igjen, da skal jeg få fikset neglene mine, farget bryn og vipper❤

  I morgen kommer Tuvaen min hjem fra syden, hun har vært borte hele uken. Gleder meg veldig til å kose mose henne igjen❤

  Ønsker alle dere en fin uke❤

  Elisabeth

  Klima flyktning fra Finnmark. Er født og oppvokst i Sør-Varanger kommune, nærmere bestemt Kirkenes. Kommunen er nærmeste nabo til Russland og Finland. Eller nest siste stopp før Nordpolen! -samiske røtter og alt det der. Om du googler Kirkenes får du opp dette: vinteren er like lang som et svangerskap og dårlig skiføre i 3 månder og du trenger kun temperaturmåler som viser temperaturer fra +9 til -40 Her vokste jeg opp.! Og JA jeg kan være noe direkte. Men takker meg til folk hvor det ALDRI er tvil om dem er glade eller forbannet! Greit å vite hvor jeg har folk.! Synes det er greit å traske rett over grøten, i stede for å sirkle flere runder rundt den!! Flyttet til Søgne i 2003 og har ikke angret en dag på det - elsker palmekysten! Driver SøgneHeden Kennel siden 2006, jobber ved Evidensia Søgne Dyreklinikk Jeg er først og fremst mamma til Birger Andrè (1999) og Tuva(2005) Fritiden min bruker jeg på mine barn, våre hunder og Tuva`s hest. Vi er alle glade i å dra på tur, så vi bruker mye av fritiden vår til dette. Ellers er jeg veldig opptatt av Interiør,Foto, Mote, Hus/Hjem og Blomster. Er utdannet blomsterdekoratør. Noe du ellers lurer på ? Ja så spør

  Norske blogger

  Siste innlegg

  Siste kommentarer

  Bloggdesign

  .