hits
 • 14.01.2016

  Tar du muligheten?

  Jeg søker etter deg som ønsker økonomisk frihet, du som vil jobbe hjemmefra, og du som ønsker å tjene litt ekstra i måneden eller ønsker en fulltidsjobb! 

  Mulighetene er mange i Forever!⭐️

  Jeg har Forever som en deltidsjobb pr.dags dato og synes dette er kjempe gøy, jeg lærer mye og blir kjent med mange mennesker over hele landet. 

  Målet er å jobbe 100% med dette innen 1 år.

  Arbeidsdagen min variere hver eneste dag, men mine arbeidsoppgaver ser slik ut:
  Markedsføring.
  Ta i mot kundebestillinger.
  Bestille og sende varer til kunder.
  Kundeoppfølging. 
  Opplæring av nye forhandlere.
  Delta på kurs og webinarer.

  Du får all opplæring av meg og jeg blir din sponsor om du ønsker å bli forhandler eller bare fordelskunde og handle varer til deg selv⭐️ 

  Lyst å tjene mer penge hjemmefra enten som ekstra inntekt eller full inntekt?

  Du kan hvor som helst i verden og jobbe med dette. Forever Living er nå i over 150 land,  så ja - vi er enige om at å reise er kjempegøy! Se verden, opplev nye kulturer og prøve ny mat.. Forever tilbyr flere spennende reiser, og noen av reisene kan du få helt gratis gjennom din egen Forever business! Så stå på, og skriv ned dine mål! Mulighetene er mange :)

  Eneste kravet er at du må være 18år.  

  Hvor mye du ønsker å tjene er helt opp til deg selv og egen innsatts.   Viste du at ved å bli forhandler blir du tilbudt følgende:

  • Oppstart uten avgift
  • ingen minimum/maksbeløp
  • Produkter til eget bruk til innkjøpspris
  • Ingen binding
  • Ingen krav - DU er din egen sjef!
  • All støtte, hjelp og opplæring du måtte trenge
  • 365 dagers returett for deg som forhandler
  • 90 dagers returett for dine kunder
  • Reiser og opplevelser
  • Muligheten til å tjene penger etter eget ønske - deltid/fulltid - til deltidsarbeid
  • Bilbonus
  • Personlig utvikling

  Ønsker du å vite mer?

  Ønsker du samme mulighet som jeg fikk? Kontakt meg her eller på mail: isa.sogne@gmail.com :)


  Håper å høre fra AKKURAT DEG⭐️

   

  02.01.2016

  Skap din drømme jobb!

     Hva er det egentlig som gjør at noen mennesker er suksessfulle og når målene sine mens andre går på trynet?

  Etter selv å ha gått skikkelig i kjelleren så skjønte jeg det endelig ? små endringer gjør store utslag. Det er bare å gjøre det.

  Ta riktige valg og tørr å stå løpet ut - ha troa på deg selv, når ingen andre har det!

  Ofte er det bare små justeringer som trengs for å føle deg mer energisk, ha mer gøy og oppleve mer hverdagsmagi. Endringer krever alltid investeringer og mot, men belønningen om man gjennomfører er et rikere liv hvor store og små suksesser kommer oftere og lettere.

  NÅ du er din beste versjon, er tilstede i hverdagen og vet hvor du skal i livet ditt ? og hvorfor det er viktig for deg ? da kan du oppnå det meste du drømmer om. Da håndterer du utfordringer bedre, du føler deg bra for du lever et liv med mer mening for deg, med enda bedre relasjoner og mer gøy. Derfor har jeg funnet min drømme jobb, der jeg blir sett og hørt! Og ikke minst får anerkjennelse og betalt for den jobben jeg gjør!! ? for å hjelpe deg og lære bort mine enkle, (ikke alltid lette å gjennomføre) strategier og verktøy som virker, så kan du også nå dine drømmer. Om du er en som vil ha mer suksess, hva det enn måtte bety for deg, da er dette din mulighet. Tar du denne muligheten?

  Kontakt meg her eller på mail isa.sogne@gmail.com   

  HVA DRØMMER DU OM?

  Før eller senere vil de fleste spørre seg selv hva de ønsker ut av livet.

  Ettersom jobben opptar de fleste av våre våkne timer, er det ikke rart at vi ønsker å arbeide med noe som vi faktisk liker.

  Å arbeide med forever innebærer en karriere der du bestemmer hvor mye du vil tjene, hvordan du vil utvikle deg selv og hvilke mål du vil oppnå. Det er også en sosial virksomhet som tilbyr energifylte arrangementer, spennende utfordringer og til og med mulighet til å reise verden rundt.  Vårt konsept gir deg mulighet til å starte en egen framgangsrik virksomhet uten de vanlige økonomiske risikoene. Alle ervelkomne og likt arbeid belønnes likt - uansett hvem som utfører det! Så hva drømmer du om? Hvis du vil ha fleksibel arbeidstid, tjene ekstra penger, være din egen sjef og forbedrelivet ditt - hvorfor vente? Oppdag hva Forever kan tilby deg og begynn 2016 med å leve ut dine drømmer :)

  Denne jobben passer for alle: Hjemmeværende, småbarnsforeldre, studenter, single, etablerte, unge som gamle. Antall timer du legger ned = antall kroner inn. Her får du betalt for jobben du legger ned. Hvor mye du ønsker og tjene er helt opp til deg selv :) 

  Velger du mitt team, så kan jeg garantere at jeg skal gjøre alt for at du lykkes, gi deg all den infoen og verktøyet du trenger for å nå dine mål/drømmer! 

  Her kan du se min hjemme side!

  Har du lyst å komme igang?

  Eller å høre mere?   

  Ja så ta kontakt, er en kjempe fin måned å starte på, mange som ønsker sette en restart på kroppen å kickstarte ett nytt og bedre 2016 med C9, F.I.T 1 & 2

  Ha en fin kveld :)  isa.sogne@gmail.com

   

  Elisabeth

  Klima flyktning fra Finnmark. Er født og oppvokst i Sør-Varanger kommune, nærmere bestemt Kirkenes. Kommunen er nærmeste nabo til Russland og Finland. Eller nest siste stopp før Nordpolen! -samiske røtter og alt det der. Om du googler Kirkenes får du opp dette: vinteren er like lang som et svangerskap og dårlig skiføre i 3 månder og du trenger kun temperaturmåler som viser temperaturer fra +9 til -40 Her vokste jeg opp.! Og JA jeg kan være noe direkte. Men takker meg til folk hvor det ALDRI er tvil om dem er glade eller forbannet! Greit å vite hvor jeg har folk.! Synes det er greit å traske rett over grøten, i stede for å sirkle flere runder rundt den!! Flyttet til Søgne i 2003 og har ikke angret en dag på det - elsker palmekysten! Driver SøgneHeden Kennel siden 2006, jobber ved Evidensia Søgne Dyreklinikk Jeg er først og fremst mamma til Birger Andrè (1999) og Tuva(2005) Fritiden min bruker jeg på mine barn, våre hunder og Tuva`s hest. Vi er alle glade i å dra på tur, så vi bruker mye av fritiden vår til dette. Ellers er jeg veldig opptatt av Interiør,Foto, Mote, Hus/Hjem og Blomster. Er utdannet blomsterdekoratør. Noe du ellers lurer på ? Ja så spør

  Norske blogger

  Siste innlegg

  Siste kommentarer

  Bloggdesign

  .