hits
 • 08.10.2018

  PAJAMAS ALL DAY

  • Skrevet 08.10.2018 klokka 12:47
  • Kategori: Blogg

  WELL HELLO LAZY LAZY MONDAY - LONG TIME NO SEE!

  "Sleep until youre hungry, then eat until youre sleepy"

  Beste mandagen på lenge! Jeg er hjemme, har en fri dag fra jobb. Tuva er på skolen og Birger er på jobb, det gjør at denne dagen har vært super soft med soving til langt på dag og lang og digg brunsj med tilhørende tv-serier. Croissanter, sylteøy, deilige te og gode juicer. Best day ever! Håper dere alle har hatt en fantastisk fin helg!

  Jeg skulle bruke denne dagen til å vaske og brette tøy. Vaske hus mm. Har vært alt for mye jobb den siste tiden, derfor har jeg heller ikke hatt overskudd til å blogge og heller ikke mye overskudd til husarbeid. ( så huset her trengs det en liten opprydding). For dere som ikke har fått det med dere, så fikk jeg ny jobb, eller ny stilling i samme firma i mars. Det har vært en tung og lang prosess å sette seg inn i ting. Men det begynner å hjelpe på nå og det er tid for at jeg kan ta meg litt fri.

  Vet ikke hvordan denne kabalen med så mye jobb skulle gått opp, om jeg ikke hadde hatt så mange fantastiske venner rundt meg som har hjulpet meg så masse, og ikke minst sønnen som hjelper med å hente og bringe søsteren nå som hun nesten bor 100% hos meg.

   

  Nå skal det lages litt middag, Tuva skal rett etter skolen på privat undervisning med hesten sin. Hun rir bakkearbeid hver mandag for instruktør og skal begynne på sprangtimer igjen hver onsdag, så fort Casey er klar for det igjen. Han har hatt en overtråkk på foten, så vi har tatt det litt med ro i en periode, men begynner å fungere fint igjen nå.

  Til helgen skal jeg ta Tuva med på jentetur til Oslo. Der skal vi inn og se på Oslo Horse Show, tror det er like stas for meg, som for henne. Vi skal reise inn med Inga og datteren hennes. Gleder meg!

  Torsdag uken etter, skal vi på SPA tur med Lene og datteren - en ny jentetur. Disse to turene blir bursdagsgaven min til Tuva. Hun blir 13år nå i oktober.

   

  25 september kl 15:18 fødte Aicha første valpen, Birger og Tuva tok i mot de to første valpene. Kjempe flinke var dem.

  Aicha er en kjempe flink mamma, det er to tisper og to hanner. Kunne trengt hjelp til å finne navn til disse nydelige isbjørnene.

  To av valpene er solgt og det er to ledige for salg, ta kontakt om det skulle være av interesse.

   

   

   

  Ønsker alle en fin mandag og en riktig fin ny høst uke :)

   

  baresteinar

  08.10.2018 kl. 14:36
  Koselig og lese nytt på bloggen :) Kommer innom og koser med valpene en dag.

  Noe kriterie til navn?

  Elisabeth

  08.10.2018 kl. 15:10
  baresteinar:
  Bare å komme :)

  Ingen kriterier :)

  baresteinar

  08.10.2018 kl. 15:12
  Kanskje i morgen mellom 1600 og 1730 en gang :)

  Elisabeth

  08.10.2018 kl. 20:56
  baresteinar: Er i stalen da, har kiosken i stallen i morgen :)
  Elisabeth

  Klima flyktning fra Finnmark. Er født og oppvokst i Sør-Varanger kommune, nærmere bestemt Kirkenes. Kommunen er nærmeste nabo til Russland og Finland. Eller nest siste stopp før Nordpolen! -samiske røtter og alt det der. Om du googler Kirkenes får du opp dette: vinteren er like lang som et svangerskap og dårlig skiføre i 3 månder og du trenger kun temperaturmåler som viser temperaturer fra +9 til -40 Her vokste jeg opp.! Og JA jeg kan være noe direkte. Men takker meg til folk hvor det ALDRI er tvil om dem er glade eller forbannet! Greit å vite hvor jeg har folk.! Synes det er greit å traske rett over grøten, i stede for å sirkle flere runder rundt den!! Flyttet til Søgne i 2003 og har ikke angret en dag på det - elsker palmekysten! Driver SøgneHeden Kennel siden 2006, jobber ved Evidensia Søgne Dyreklinikk Jeg er først og fremst mamma til Birger Andrè (1999) og Tuva(2005) Fritiden min bruker jeg på mine barn, våre hunder og Tuva`s hest. Vi er alle glade i å dra på tur, så vi bruker mye av fritiden vår til dette. Ellers er jeg veldig opptatt av Interiør,Foto, Mote, Hus/Hjem og Blomster. Er utdannet blomsterdekoratør. Noe du ellers lurer på ? Ja så spør

  Norske blogger

  Siste innlegg

  Siste kommentarer

  Bloggdesign

  .