hits
 • 29.12.2017

  NYTTÅRSLØFTER SOM HOLDER!

  • Skrevet 29.12.2017 klokka 01:57
  • Kategori: Blogg

  Nyttårsløfter som holder.

  I år skal jeg helt sikkert... Et nytt år innebærer nye oppgaver og en ny start på mange plan for alle oss. 

  Intensjonene er gode og entusiasmen er stor. Men så går det en stund, gnisten forsvinner og vi begynner å finne unnskyldninger og fluktmuligheter.  

  La årets løfter bli løftene som holder!

  Hva er dine nyttårsløfter for 2018?

   

  Liv Hege

  29.12.2017 kl. 03:44
  Løfter. Iallfall har jeg skrevet mitt siste innlegg om mine målsetninger for 2018 : ] Du må gjerne ta en titt og se om det er realistiske : ))

  Elisabeth

  29.12.2017 kl. 09:35
  Liv Hege: Takk:)
  Skal inn å se :)
  Godt Nyttår til deg :))
  Elisabeth

  Klima flyktning fra Finnmark. Er født og oppvokst i Sør-Varanger kommune, nærmere bestemt Kirkenes. Kommunen er nærmeste nabo til Russland og Finland. Eller nest siste stopp før Nordpolen! -samiske røtter og alt det der. Om du googler Kirkenes får du opp dette: vinteren er like lang som et svangerskap og dårlig skiføre i 3 månder og du trenger kun temperaturmåler som viser temperaturer fra +9 til -40 Her vokste jeg opp.! Og JA jeg kan være noe direkte. Men takker meg til folk hvor det ALDRI er tvil om dem er glade eller forbannet! Greit å vite hvor jeg har folk.! Synes det er greit å traske rett over grøten, i stede for å sirkle flere runder rundt den!! Flyttet til Søgne i 2003 og har ikke angret en dag på det - elsker palmekysten! Driver SøgneHeden Kennel siden 2006, jobber ved Evidensia Søgne Dyreklinikk Jeg er først og fremst mamma til Birger Andrè (1999) og Tuva(2005) Fritiden min bruker jeg på mine barn, våre hunder og Tuva`s hest. Vi er alle glade i å dra på tur, så vi bruker mye av fritiden vår til dette. Ellers er jeg veldig opptatt av Interiør,Foto, Mote, Hus/Hjem og Blomster. Er utdannet blomsterdekoratør. Noe du ellers lurer på ? Ja så spør

  Norske blogger

  Siste innlegg

  Siste kommentarer

  Bloggdesign

  .