hits
 • 21.12.2017

  LAMMELÅRET KOMMER!

  • Skrevet 21.12.2017 klokka 09:15
  • Kategori: Blogg

  Nå har vi vaske golvet og vi har børi ved,
  og vi har sett opp fuggelband og vi har pynte tre.
  Nå sett vi øss og hvile og puste på ei stund..

  Vi har i hvert fall bør ved og pynta tre. Ellers så står resten av huset på hodet her og ikke så mye som ligner på et julehus. Men jul blir det jo lell! Tok juleferie på mandag, men med ødelagte biler, henting og bringing, bilverksteder og viking, julegaveshopping osv så har jeg ikke rukket å fått gjort så mye hjemme enda. Men i dag skal jeg ikke ut av huset før det meste er ferdig. Elektrikern kommer i løpet av dagen, så skal vi få hengt opp alle lysekronene mine, det blir bra :) (eller lammelåret som dem kaller han i nabolaget hehe)

  Har fått pakket. og kjøpt det meste av julegaver, tatt opp ribba så den får tint. I morgen reiser Anne-Marthe hjem til sin familie for å feire jul. På julaften så blir det meg og ungene her, Petter kommer å en tur. 

  Lillejulaften kommer Inga og ungene på lammelår  (er ikke elektrikeren som skal spises ass) og 1 juledag skal vi til Inga å spise. Vi blir hele 18 stk med stort og smått. På kvelden drar vi til meg, før vi tar en tur ut på "byen" Gleder meg til noen rolige dager i julen, med god mat og veldig gode venner. 

   

  Tuva som har valgt åssen kuler og farger som skulle være på treet i år :)

   

  Birger som setter opp treet hvert år og bretter ut hver grein, å han er perfeksjonist så det blir super bra :)

   

  Birger har å satt på alle lysa, før jeg og Tuva begynte å pynte. Hadde kjøpt ny "kurv" til å ha rundt foten, men den var alt for liten, så måtte ut å finne en ny.

   

   

   

   

   

  Svibler hører liksom julen til, her har jeg surret "gåsunger" rundt i en glassbolle og satt sviblene opp i. Har ikke glemt gamle kunstner som blomsterdekoratør. Savner det litt, men kunne virkelig ikke tenke meg å jobbe fast med det. 

   

   

   

   

  I helgen var vi å så på juleshow på Åros ridesenter der Tuva rir og har hest på fòr. Dem er så utrolig flinke til å få til ting der og for et kjempe bra miljø det er der. Høyest på ønskelisten til Tuva i år står denne "lille" gutten - FERNANDO. Han skal gis vekk, mot at han får gå minimum 3 dager i rideskolen. Men tror nok at vi drøyer med ny hest til hun skal konfirmeres om noen år. Hun er ikke like enig i det og trenerene mener å at hun burde få hest nå om hun skal satse. Men jeg har ikke tid til å følge det opp nå og synes hun er litt liten til å skulle klare det alene.

   

   

   

   

   

   

  Ble litt gaver å handle i år også, neste år så reiser vi bort i julen.  Så da kutter jeg ut gavene til alle voksne.

   

   

   

   

   

   

  Victoria Larsen

  21.12.2017 kl. 11:20
  Så koselig juletre dere har!! :-)

  Elisabeth

  21.12.2017 kl. 15:33
  Victoria Larsen: Takk :)

  God jul til deg :))
  Elisabeth

  Klima flyktning fra Finnmark. Er født og oppvokst i Sør-Varanger kommune, nærmere bestemt Kirkenes. Kommunen er nærmeste nabo til Russland og Finland. Eller nest siste stopp før Nordpolen! -samiske røtter og alt det der. Om du googler Kirkenes får du opp dette: vinteren er like lang som et svangerskap og dårlig skiføre i 3 månder og du trenger kun temperaturmåler som viser temperaturer fra +9 til -40 Her vokste jeg opp.! Og JA jeg kan være noe direkte. Men takker meg til folk hvor det ALDRI er tvil om dem er glade eller forbannet! Greit å vite hvor jeg har folk.! Synes det er greit å traske rett over grøten, i stede for å sirkle flere runder rundt den!! Flyttet til Søgne i 2003 og har ikke angret en dag på det - elsker palmekysten! Driver SøgneHeden Kennel siden 2006, jobber ved Evidensia Søgne Dyreklinikk Jeg er først og fremst mamma til Birger Andrè (1999) og Tuva(2005) Fritiden min bruker jeg på mine barn, våre hunder og Tuva`s hest. Vi er alle glade i å dra på tur, så vi bruker mye av fritiden vår til dette. Ellers er jeg veldig opptatt av Interiør,Foto, Mote, Hus/Hjem og Blomster. Er utdannet blomsterdekoratør. Noe du ellers lurer på ? Ja så spør

  Norske blogger

  Siste innlegg

  Siste kommentarer

  Bloggdesign

  .