hits
 • 17.12.2017

  FØR & ETTER.

  • Skrevet 17.12.2017 klokka 23:25
  • Kategori: Blogg

  I dag med god hjelp fra Inga har vi fått ordnet på soverommet og "stuen/bula" til sønnen.

  Birger har ryddet på boden, sortert og kastet ting han ikke trenger å ha inne på rommet, var jo endel på det rommet som jeg gjerne hadde kastet (feks den store svarte kassen i mellom sofaene. Det er vist en basskasse ol - stygg som fy, men gir vist god lyd ol...)

  Vi fikk hengt opp bilder og satt ting på plass, ble det ikke fint? (vet at duken burde vært strøket, men det får dem ordne selv, nå har vi ryddet!)

  FØR BILDE 

   

   

  ETTER OPPUSSING.

   

  Bordet er det Birger laget til meg, som han har gjort mindre nå. (oppskrift på bordet finner du HER)

   

   

   

   

   

   

  #førogetter #oppussing #sønn #bule #ting #bord #hjemmelaget #hjkemmesnekret

  Victoria Larsen

  18.12.2017 kl. 00:02
  Ser flott ut!

  Elisabeth

  18.12.2017 kl. 00:59
  Victoria Larsen:
  Takk :)

  Marie

  18.12.2017 kl. 12:59
  Såå fint :D

  Elisabeth

  18.12.2017 kl. 14:15
  Marie: Takk :)

  God jul til deg :))
  Elisabeth

  Klima flyktning fra Finnmark. Er født og oppvokst i Sør-Varanger kommune, nærmere bestemt Kirkenes. Kommunen er nærmeste nabo til Russland og Finland. Eller nest siste stopp før Nordpolen! -samiske røtter og alt det der. Om du googler Kirkenes får du opp dette: vinteren er like lang som et svangerskap og dårlig skiføre i 3 månder og du trenger kun temperaturmåler som viser temperaturer fra +9 til -40 Her vokste jeg opp.! Og JA jeg kan være noe direkte. Men takker meg til folk hvor det ALDRI er tvil om dem er glade eller forbannet! Greit å vite hvor jeg har folk.! Synes det er greit å traske rett over grøten, i stede for å sirkle flere runder rundt den!! Flyttet til Søgne i 2003 og har ikke angret en dag på det - elsker palmekysten! Driver SøgneHeden Kennel siden 2006, jobber ved Evidensia Søgne Dyreklinikk Jeg er først og fremst mamma til Birger Andrè (1999) og Tuva(2005) Fritiden min bruker jeg på mine barn, våre hunder og Tuva`s hest. Vi er alle glade i å dra på tur, så vi bruker mye av fritiden vår til dette. Ellers er jeg veldig opptatt av Interiør,Foto, Mote, Hus/Hjem og Blomster. Er utdannet blomsterdekoratør. Noe du ellers lurer på ? Ja så spør

  Norske blogger

  Siste innlegg

  Siste kommentarer

  Bloggdesign

  .