hits
 • 14.11.2017

  ELSKER Å PARRE.

  • Skrevet 14.11.2017 klokka 22:48
  • Kategori: Blogg

  Jeg elsker å parre sokker - NOT!

  De fleste av oss har mange sokker, like mange har sikkert opplevd problemer med at en sokk i et par mangler. 

  Noen har sikkert poser med enslige sokker, som ligger og venter på å bli paret opp med sin bortkomne partner igjen, det har jeg.

  Hvor blir det av alle sokkene? 

  Teoriene på sokkeproblemene er mange. Den som oftest går igjen, er at vaskemaskinen spiser opp sokkene.

  Er grunnen er rett og slett at vi har for mange sokker. Og at det gjør arbeidet med å holde orden på alle sokkene krevende?

  Hva tror du?

  Løsning må bli at alle i familien har samme type sokker. Da blir det ett mindre system å holde tritt med, noe som gjør at stresset på mor minker. Har alle i familien svarte sokker av samme type sokk, det vil gjøre livet mitt veldig mye enklere. Da slipper jeg at en sokk med mønster forsvinner, og gjør den andre sokken ubrukelig. Har man bare svarte sokker, kan man parre opp hvilken som helst sokk med en annen. Det gjør det veldig mye enklere å holde styr på sokkene, LURT?

   

   

   

   

  #not #parre #parresokker #elsker #sokker #sokke #krevende #teoriene #sokkeproblemer #poser

  Victoria Larsen

  15.11.2017 kl. 00:33
  Hehe, ser ut som dem koser seg... :-D fiine!!

  Elisabeth

  15.11.2017 kl. 09:28
  Victoria Larsen: Hundene mine elsker å leke med sokkene mens jeg prøver å finne parr!

  Pål

  17.11.2017 kl. 13:03
  Sokker forsvinner ved at de følger med andre klær ut i terrenget, og vi har sikkert sett en sokk ligge alene langs veien. Den sokken har ligget inne i en bukse og falt ut da vi gikk til bussen. Barnehager har også enslige sokker på lager De har blitt med inne i andre klær og faller ut i barnehagen. På lekeplassen ligger ofte en enslig sokk her og der. Katten vår likte å ta med sokker ut, og ekornet likte å putte dem i reiret sitt når det er kaldt.

  Noen ligger inne i sengetøy som ligger i bunnen av skapet og ikke blir brukt. Disse enslige dukker opp igjen etter en tid, i vaskemaskinen eller tørketrommel, som enslige, fordi "tvillingen" er blitt kastet i fjor.

  Sokkeforsvinningene er altså en illusjon skapt av mange ulike "gjemmesteder" og av trafikken ut og inn i skaper og eller av alle aktiviteter.

  Elisabeth

  17.11.2017 kl. 20:55
  Pål: Hehe veldig sant, bra skrevet :))
  Elisabeth

  Klima flyktning fra Finnmark. Er født og oppvokst i Sør-Varanger kommune, nærmere bestemt Kirkenes. Kommunen er nærmeste nabo til Russland og Finland. Eller nest siste stopp før Nordpolen! -samiske røtter og alt det der. Om du googler Kirkenes får du opp dette: vinteren er like lang som et svangerskap og dårlig skiføre i 3 månder og du trenger kun temperaturmåler som viser temperaturer fra +9 til -40 Her vokste jeg opp.! Og JA jeg kan være noe direkte. Men takker meg til folk hvor det ALDRI er tvil om dem er glade eller forbannet! Greit å vite hvor jeg har folk.! Synes det er greit å traske rett over grøten, i stede for å sirkle flere runder rundt den!! Flyttet til Søgne i 2003 og har ikke angret en dag på det - elsker palmekysten! Driver SøgneHeden Kennel siden 2006, jobber ved Evidensia Søgne Dyreklinikk Jeg er først og fremst mamma til Birger Andrè (1999) og Tuva(2005) Fritiden min bruker jeg på mine barn, våre hunder og Tuva`s hest. Vi er alle glade i å dra på tur, så vi bruker mye av fritiden vår til dette. Ellers er jeg veldig opptatt av Interiør,Foto, Mote, Hus/Hjem og Blomster. Er utdannet blomsterdekoratør. Noe du ellers lurer på ? Ja så spør

  Norske blogger

  Siste innlegg

  Siste kommentarer

  Bloggdesign

  .