hits
 • 04.11.2017

  Pøbel & Bøllefrø!

  • Skrevet 04.11.2017 klokka 18:24
  • Kategori: Blogg

  Da er sen høsten virkelig kommet.

  Det regner og blåser kraftig ute. Uler i veggene. Deilig å sitte inne med en kopp te og fyr i peisen. 

  Har vært inne i Kristiansand på lunsj med tante Kate i dag, var kjempe koselig. 

  Resten av kvelden blir det pakking og rydding. Har fått kastet mye, har endel som jeg skal selge, det er alt fra interiør, møbler, oppvaskmaskin, komfyr, hundeutstyr  osv..  Blir sikkert å kaste enda mere når jeg pakker ut, da blir det en runde 2 på søpla. 

  Håvard har hengt i beinene på meg i hele ettermiddag, han vokser så fort og det er ikke lett å pakke med en vilter 5 ukers gammel "baby" hengende fast i buksebeinet. 

  Har å bakt ostekake til i morgen, Tuva skal ri sitt første ordentlige sprangstevne, så har bakt kake til kiosken der. Petter skal være speaker på stevnet, så dette kan jo bli et gøy stevne...hehehe

  Tuva er noe bekymret for at faren skulle kommentere, da han virkelig ikke hadde peiling på hest. Så dagen i morgen skal jeg tilbringe i stallen. 

  Ønsker alle en riktig fin kveld :)

   

   

  HÅVARD :)

  Bøllefrø og pøbel :)

   

   

  #bøllefrø #pøbel #sprangstevne #tante #lunsj #kake #hest #pakke #håvard #regner #senhøst

  Victoria Larsen

  04.11.2017 kl. 19:46
  Så koselig!! Ser veldig godt ut :-)

  Elisabeth

  04.11.2017 kl. 19:54
  Victoria Larsen: Takk, var veldig koselig:)

  julietalivstil

  04.11.2017 kl. 23:25
  Så koselig og ser godt ut maten:) Ha en god natt.

  Elisabeth

  05.11.2017 kl. 00:13
  julietalivstil: Takk :)
  Var kjempe koselig :)

  Riktig god natt til deg å:)
  Elisabeth

  Klima flyktning fra Finnmark. Er født og oppvokst i Sør-Varanger kommune, nærmere bestemt Kirkenes. Kommunen er nærmeste nabo til Russland og Finland. Eller nest siste stopp før Nordpolen! -samiske røtter og alt det der. Om du googler Kirkenes får du opp dette: vinteren er like lang som et svangerskap og dårlig skiføre i 3 månder og du trenger kun temperaturmåler som viser temperaturer fra +9 til -40 Her vokste jeg opp.! Og JA jeg kan være noe direkte. Men takker meg til folk hvor det ALDRI er tvil om dem er glade eller forbannet! Greit å vite hvor jeg har folk.! Synes det er greit å traske rett over grøten, i stede for å sirkle flere runder rundt den!! Flyttet til Søgne i 2003 og har ikke angret en dag på det - elsker palmekysten! Driver SøgneHeden Kennel siden 2006, jobber ved Evidensia Søgne Dyreklinikk Jeg er først og fremst mamma til Birger Andrè (1999) og Tuva(2005) Fritiden min bruker jeg på mine barn, våre hunder og Tuva`s hest. Vi er alle glade i å dra på tur, så vi bruker mye av fritiden vår til dette. Ellers er jeg veldig opptatt av Interiør,Foto, Mote, Hus/Hjem og Blomster. Er utdannet blomsterdekoratør. Noe du ellers lurer på ? Ja så spør

  Norske blogger

  Siste innlegg

  Siste kommentarer

  Bloggdesign

  .