hits
 • 24.10.2017

  Noe som "ligner "på et kjæresteforhold!

  • Skrevet 24.10.2017 klokka 22:23
  • Kategori: Blogg

  HØST FORKJØLELSEN HAR KOMMET Å TATT MEG :(

  Det rammer alle en eller annen gang i løpet av høsten og vinteren desverre. Man våkner på morgenen, og det har i løpet av nattens timer bygd seg opp en imponerende tetthet i øre-nese-halsregionen. Tunga er bare en inntørket, liten pølse etter at man de siste timene særs elegant - har pustet med munnen på vidt gap som en flodhest som har løpt maraton. Og når man prøver å svelge.. og tunga fester seg i ganen.. da skjønner man det; man har en gryende forkjølelse. Noe jeg ikke har tid til om dagen :( Synes  egentlig veldig synd på meg selv...!
  Irriterende rennende nese, øyne som flyter i udrenert tårevæske og kløe i halsen. For ikke å snakke om mine frekvente nyeanfall som høres fra Lunde til Tangvall...
  Det er ikke mye jeg irriterer meg mer over enn en tett nese. En tett nese fører til manglende smakssans, og jeg er altfor glad i smaker til å gå glipp av noe. Paradoksalt er også tett neste ofte synonymt med rennende nese, og siden lite frastøter meg mer enn tanken på å bruke lommertørkle, blir nesa rød og sår av ymse grå- og dopapir. Det med lommetørkle er jeg litt nysgjerrig på, egentlig. Er det noen som bruker det fortsatt?

   

  Har proppet i meg og smurt meg med en mixdur av:

  • mentolsalve, tro det eller ei ! For å bekjempe tett nese (pattesalve som brukes på spener til dyr)
  • c-vitaminer
  • Saltvannsspray
  • paracet
  • Aloe vera
  • Ibux
  • tranebærkapsler
  • ginseng

  Føler meg utrolig fin - med hoven rød sprit nese, som renner og knall røde bringebær kinn, svett og fett hår... utrolig vakkert syn.

  Akkurat nå skulle jeg ønske jeg hadde en som kunne ha stelt og pleiet meg, kommet med te på sengen til meg.

  Tror jeg skal sende ønskeliste til julenissen i år :)

  Kjære julenissen!
  I år ønsker jeg meg en kjæreste..

  Ja du hørte riktig - er klar for det nå "tror jeg"
  En mann som er snill og som liker hunder.. og unger selvsagt og ikke har lyst på flere barn..
  Han må ha egne interesser og være glad og positiv!
  Ønsker meg en mann som gjør så godt han kan......!!!  Jeg hører noen si at menn liker kvinner som tar initiativ, men jeg tror ikke lenger på det. Det er pokker ikke tilfelle! De stikker hvertfall hvis jeg melder min interesse, haha, eller så stimmulerer jeg til ytterligere tafatthet på den måten. Det å være sterk og entusiastisk dame får visst enkelte til å lene seg tilbake.

  Noen reagerer åpenbart med at det er greit at jeg skal være lokomotiv hele veien bare fordi jeg tok første step, eller ga litt av meg selv. Må visst slutte med det. Akkurat nå har jeg det sånn at jeg trenger noen som bare tar meg med!

  Og så kan jeg følge opp med energi, respons og masse raushet etterhvert! Ja! Dette forandrer seg nok, kjenner jeg meg selv rett, da jeg ikke klarer å la være å arrangere, foreslå og inkludere, men akkurat nå trenger jeg at noen drar meg med på noe.

  Eller tror ikke jeg ønsker meg en kjæreste, er nok bare det at jeg er svært sulteforet på nærhet, men samtidig er jeg av forskjellige grunner ikke klar for en kjæreste i livet mitt. Likevel ønsker jeg meg en mann å snakke med, ha sex med (nå dør sønnen min litt når han leser dette) og kanskje finne på enkelte andre ting med. Greia er at jeg da vil være den eneste for ham, selv om vi ikke har et offisielt forhold. Tanken er da at dersom en av oss faktisk opplever å treffe/forelske oss i noen andre, skal vi være ærlige om det med en gang og gå hvert til vårt.  (gud bedre dette er komplisert)

  Innen den tid ønsker jeg altså å ha noe som "ligner "på et kjæresteforhold, men et hvor det bare er oss to, uten at venner og familie "blandes inn", og hvor livene våre så å si blir lagt igjen utenfor døra når vi treffes. (Uforpliktende forhold)

  Er dette realistisk? Vil det kunne fungere?  Hva tror dere... Ikke sær jeg ??? hehe 
  Tror jeg er veldig sær, vært alene i alt for mange år nå og vant med å styre min egen hverdag!!

  Åssen skal en mann passe inn i mine daglige rutiner???

  Blir bare rot det ... hehe...

  Lurer litt på om man blir litt sær og kansje litt kravstor når man har vært singel en stund? Har vært i  sammenhengende forhold i mange år, men har nå vært singel i snart 9år. Føler likssom at jeg har blitt litt mer sær nå som jeg har vært så lenge singel. Eller er det bare for at man har hatt tid til og tenke over sine forhold, å ønsker ikke gå i de samme fellene som man har gjort. Noen med liknende erfaring?

  Er jeg sær?

  Hva mener dere?

  Tror det er tre typer :

  • Noen blir sære,
  • Andre blir desperate,
  • Mens de som klarer å styre unna begge grøftene og  fort finner et nytt forhold.
  • Men hva er jeg ??


  Jeg er absolutt sær, ja! Og nå er jeg fyktelig fornøyd med akkurat det :-)

  Hvorfor i all verden skulle jeg være noe annet enn kravstor?

  Forhandlings forhold er for de som er redde for å være alene.

  Og jeg har takket nei til et flertall søte, snille menn som er villige til å utsette seg selv for å få være hos meg. På samme måte som jeg har kastet på dør de som tror de kan bråke seg til bestemmelsesrett i mitt hjem. Individualist med identitet, selveier med eget ansvar, fri med fri vilje. Sær på jakt etter en særbo å dele det beste med. Og han jeg ser etter bør være akkurat likedan!

  Nei håper jeg en dag finner en som kan leve med min særhet og kan stelle med meg en dag - en dag..!

  Elisabeth

  Klima flyktning fra Finnmark. Er født og oppvokst i Sør-Varanger kommune, nærmere bestemt Kirkenes. Kommunen er nærmeste nabo til Russland og Finland. Eller nest siste stopp før Nordpolen! -samiske røtter og alt det der. Om du googler Kirkenes får du opp dette: vinteren er like lang som et svangerskap og dårlig skiføre i 3 månder og du trenger kun temperaturmåler som viser temperaturer fra +9 til -40 Her vokste jeg opp.! Og JA jeg kan være noe direkte. Men takker meg til folk hvor det ALDRI er tvil om dem er glade eller forbannet! Greit å vite hvor jeg har folk.! Synes det er greit å traske rett over grøten, i stede for å sirkle flere runder rundt den!! Flyttet til Søgne i 2003 og har ikke angret en dag på det - elsker palmekysten! Driver SøgneHeden Kennel siden 2006, jobber ved Evidensia Søgne Dyreklinikk Jeg er først og fremst mamma til Birger Andrè (1999) og Tuva(2005) Fritiden min bruker jeg på mine barn, våre hunder og Tuva`s hest. Vi er alle glade i å dra på tur, så vi bruker mye av fritiden vår til dette. Ellers er jeg veldig opptatt av Interiør,Foto, Mote, Hus/Hjem og Blomster. Er utdannet blomsterdekoratør. Noe du ellers lurer på ? Ja så spør

  Norske blogger

  Siste innlegg

  Siste kommentarer

  Bloggdesign

  .