hits
 • 09.10.2017

  Vinterhår.

  Vinterhår.

  Håret blir ofte tørt om vinteren og trenger derfor mye fuktighet. Bruk en gjenfuktende sjampo og balsam.

  Under luen.

  Når man bruker lue eller caps, er lett at håret blir fett, flatt og statisk. Da er tørrsjampo redningen. Den frisker opp og gir volum, samtidig som den gjør håret mindre statisk.

  Kur rett.

  Anvend hårkur en gang i uken for å holde håret gjenfuktet og glansfullt. For best resultat, bruk rett hårkur for din hårkvalitet.

  Hjemmefarging = NEI.

  La ekspertene ta seg av fargingen. Mange er fristet til å farge håret hjemme. Det kan dessverre ødelegge håret og det er vanskelig å få til rett fargenyanse, spesielt når man farger om håret. Be frisøren om en olaplex-behandling når du farger håret for å unngå unødvendig slitasje. 

  Selv klipper jeg meg på Salongen, jentene der er så flinke, blir bestandig så fornøyd:)

   

  Her er det flinkeste Anne-Marthe som klipper Birger. 

   

  Her får Tuva satt opp håret av  flinke Henriette.

  Timebooking HER:

   

  #frisør #hår #salongenlangenes #salongen #datter #sønn #flinke #vinterhår #lue #caps #kur #farge #ekspertene

  julietalivstil

  09.10.2017 kl. 22:58
  flott innlegg:-) fine bilder

  Elisabeth

  09.10.2017 kl. 23:07
  julietalivstil: Takk :)

  11.10.2017 kl. 11:15
  Bra innlegg :)

  Elisabeth

  11.10.2017 kl. 22:48
  Anonym: TAKK :))
  Elisabeth

  Klima flyktning fra Finnmark. Er født og oppvokst i Sør-Varanger kommune, nærmere bestemt Kirkenes. Kommunen er nærmeste nabo til Russland og Finland. Eller nest siste stopp før Nordpolen! -samiske røtter og alt det der. Om du googler Kirkenes får du opp dette: vinteren er like lang som et svangerskap og dårlig skiføre i 3 månder og du trenger kun temperaturmåler som viser temperaturer fra +9 til -40 Her vokste jeg opp.! Og JA jeg kan være noe direkte. Men takker meg til folk hvor det ALDRI er tvil om dem er glade eller forbannet! Greit å vite hvor jeg har folk.! Synes det er greit å traske rett over grøten, i stede for å sirkle flere runder rundt den!! Flyttet til Søgne i 2003 og har ikke angret en dag på det - elsker palmekysten! Driver SøgneHeden Kennel siden 2006, jobber ved Evidensia Søgne Dyreklinikk Jeg er først og fremst mamma til Birger Andrè (1999) og Tuva(2005) Fritiden min bruker jeg på mine barn, våre hunder og Tuva`s hest. Vi er alle glade i å dra på tur, så vi bruker mye av fritiden vår til dette. Ellers er jeg veldig opptatt av Interiør,Foto, Mote, Hus/Hjem og Blomster. Er utdannet blomsterdekoratør. Noe du ellers lurer på ? Ja så spør

  Norske blogger

  Siste innlegg

  Siste kommentarer

  Bloggdesign

  .