hits
 • 04.10.2017

  Peise på fyren!

  • Skrevet 04.10.2017 klokka 12:01
  • Kategori: Blogg

  Nyter dagen inne foran peisen!

  I dag er det kjølig ute, veksler på å være overskyet, regn og sol. Jeg kjørte Tuva på rideskolen kl 08:45, så hjem og fyrte i ovnen, laget meg en kopp te og krøp under teppet. Sitter å lager nye vaktlister og blogger litt.  Planlegger dagens middag, i dag blir det bollefrikasse. I går hadde svigerdatteren bursdag - 20år :) Ble litt sjokoladekake på gjengen. Inga og Miriam var innom, sønnen tok Anne-Marthe med ut på en bedre middag, før dem kom hjem å spiste kake. 

  Tuva tilbringer høstferien i stallen, når hun kommer hjem så er hun sliten og har ikke lyst til å finne på så mye, så har blitt noen rolige ettermiddager denne uken. Vi planlegger oppussing av rommet hennes og hun har sett på litt farger som hun har lyst å ha på noen av veggene. Hun har lyst på et mere ungdomsrom som hun sier, så leker skal ut og `voksen`ting skal inn - rommet skal rockes opp ! Hun skal med sin far til Brokke denne helgen, så jeg skal i gang med å pusse opp rommet så det er ferdig når hun kommer hjem. 

  Følg meg gjerne på BLOGLOVIN :)

   

   

   

   

   

   

  Lyst å følge meg på snapp?

   

   

  Det er bedre å fyre på peisen enn å peise på fyren ;)

   

  #peisepåfyren #peis #stallolsen #fyren #hest #stall #oppussing #kos #te #inne #høst #sol #regn

  Siv

  04.10.2017 kl. 12:12
  hehe nå trodde jeg at du hukka!

  Trine Fredriksen

  04.10.2017 kl. 12:13
  hahaha trodde du lå foran peisen...

  Gratulerer til svigerdatteren :)

  11.10.2017 kl. 11:20
  hahaha nå tenkte jeg koffert igjen :)

  Kine

  Elisabeth

  11.10.2017 kl. 22:45
  Anonym: hihi
  Elisabeth

  Klima flyktning fra Finnmark. Er født og oppvokst i Sør-Varanger kommune, nærmere bestemt Kirkenes. Kommunen er nærmeste nabo til Russland og Finland. Eller nest siste stopp før Nordpolen! -samiske røtter og alt det der. Om du googler Kirkenes får du opp dette: vinteren er like lang som et svangerskap og dårlig skiføre i 3 månder og du trenger kun temperaturmåler som viser temperaturer fra +9 til -40 Her vokste jeg opp.! Og JA jeg kan være noe direkte. Men takker meg til folk hvor det ALDRI er tvil om dem er glade eller forbannet! Greit å vite hvor jeg har folk.! Synes det er greit å traske rett over grøten, i stede for å sirkle flere runder rundt den!! Flyttet til Søgne i 2003 og har ikke angret en dag på det - elsker palmekysten! Driver SøgneHeden Kennel siden 2006, jobber ved Evidensia Søgne Dyreklinikk Jeg er først og fremst mamma til Birger Andrè (1999) og Tuva(2005) Fritiden min bruker jeg på mine barn, våre hunder og Tuva`s hest. Vi er alle glade i å dra på tur, så vi bruker mye av fritiden vår til dette. Ellers er jeg veldig opptatt av Interiør,Foto, Mote, Hus/Hjem og Blomster. Er utdannet blomsterdekoratør. Noe du ellers lurer på ? Ja så spør

  Norske blogger

  Siste innlegg

  Siste kommentarer

  Bloggdesign

  .